Pontosan, ahogy mondod. Simonnak azért kellett kiesnie, mert a szimpátiaszavazáson toronymagasan vezetett, és ha ez így maradt volna, akkor nem lett volna izgalmas, mert mindenki tudta volna, hogy úgyis ő nyeri meg.
És nem utolsósorban veszélyeztette volna Aurélió győzelmét.
A Retek klub nem sejtette, hogy Simonság ennyire népszerű lesz. Csak így tudták megoldani.(A szavazás külön vicc volt: 10 perc volt rá, és akkor zárták le, amikor a Simon-tábor elkezdett erősödni.)
Azt sem mondom kétszer, hogy Viki utasítva lett a gatyalehúzásra. Egyrészt, mert ez még nem az erőszak kategória, de ki lehet vele provokálni egy erőszakos reakciót, másrészt a Viki megbüntetése fel sem merült.
Gondolom, ha egy buliban valaki lehúzza a gatyádat, akkor azt nem látja a fél ország. (Bár én ilyen buliban még nem voltam..)
Simon idegei már pattanásig feszültek, és ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Én nagyon csípem Vikit, de én is megrángattam volna, az biztos.
A gatyalehúzás egy poén. Elavult már,de poén. Velem is megcsinálták már,nem két ember látta,égtem is...de nem rángattam meg érte az elkövetőt. Amúgy meg aki a Villába bemegy,annak tisztában kell lennie azzal,hogy ez nem egy sétagalopp. Mi,nézők azt hisszük,hogy milyen buli bent az élet,pedig hogy lenne már az? Én sokszor a saját anyámat alig bírom elviselni,és úgy érzem,nem tudok vele együtt élni,ott meg 12 vadidegen embernek kellene valahogy alkalmazkodnia egymáshoz. Ja,és még ott van az,hogy ez az egész pénzért megy! Akinek ezt a "játékot" nem bírják az idegei (lásd:Simon),annak jobb is itt kint. Másrészről: ha Simon bement a villába,akkor tisztában volt azzal,hogy a "létesítmény" be van kamerázva. Namármost...akkor miért is zavarja,hogy esetleg többszáz,vagy többezer néző megláthatta a himbilimbijét,vagy a popóját?
Szóval ez a gatyalehúzás szerintem elég gyenge érv Viki ellen!
Ez a csaj egyszerűen tud "játszani". Igen,a Való Világ egy mocskos játék... és ő eddig jól teljesít. :)
Dáviddal az a baj,hogy ő nem a "mocskos" kategória,hanem az egyenesen gusztustalan.
Nekem nincs semmi bajom Vikivel és Dáviddal. Olyanok amilyenek, de legalább viszik a műsort.
Dávidnak inkább Dorkát kellett volna kihívni és jól kint is hagyni, egyszerűen irritál az a nő a hadaró beszédstílusával, és ahogy sminkeli magát kb mint egy bohóc. Remélem kiesik mihamarabb.
És osztom a véleményem a 21. válaszolóval a győztest illetően.
Ez most off:
kíváncsiságból felmentem pár "villalakó" rajongói oldalára és nagyon vicces, ahogyan habzó szájjal kövérezik Vikit olyan emberkék, akik a profilképük alapján gyakorolhatnának némi önkritikát.
Számomra érdekes, hohgy ilyen szélsőséges érzelmeket vált ki egy játékos külseje, csak azért, mert túlsúlyos nő, ellenben pl. Alekosz vagy Attila, Péter nem éppen adoniszi nézetét szinte alig ekézték.
A kérdéshez:
Remélem Viki nyeri meg, mert szeretném látni játékostársai arcát, mikor visszamegy, főleg Aurélióét. :P
Én is Vikinek szurkolok :)Dávid meg nagyon irritál,főleg,mert próbálja okosnak mutatni magát,lenéz másokat,és,mert egy kib*szott nagy egoista...jól mondta Krisztián,hogy úgy viselkedik,mintha ő sz*rta volna a spanyol viaszt(valami ilyesmit mondott :D)
A másik,hogy piszkálják Vikit a súlya miatt...szerintem azért a kinézetével piszkálják,mert mással nem tudják.Tegnap Belevalóban Skype-on Béci megkérdezte az egyik skypeolókat,hogy"mit szólna a mögötted ülő hölgy,ha a kinézete miatt piszkálnák" erre a nő:"háá ő tehet róla/lehet volt az rúla is/,hogy hogy néz ki"...de a lényeg az,hogy a nő sem volt valami kis darab....meg,hogy nem minden kövér ember a kaja miatt hízik el(van ismerősöm,aki orvosság miatt hízott el...)
Emígy már nem igazán csípem Auréliót,de szerintem is ő lesz a győztes,mert sok a kis tinip*csa,akiknek az ilyen páva gyerek jön be...
Off: ti tudtok szavazni a napi szavazáson?
Nekem csak akkor jön be a kérdés, amikor nem vagyok bejelentkezve. Amint bejelentkezem, csak a nagy fehérség van a kérdés helynén. Mire végre bejönne a szavazás, addigra már lezárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!