Mi a véleményetek a ValóVilágról? CSAK AZ ÍRJON AKI NÉZI!
Simon kezdeti autista viselkedése valamiért a nézőkben szimpátiát keltett, így az első másfél hétben a legnépszerűbb szereplő volt, de szerintem a Charlotte-tal kialakult kapcsolata miatt ebből sokat veszített az elmúlt másfél hétben. Egy ideig még érdekes volt, hogy a srácok közül elsőként csajozott be, de aztán a karaktere folyamatosan laposodott el. Volt olyan nap, amikor már nem is szerepelt az összefoglalóban.
Viki... Ha megnézzük a bemutatkozó videóját, Ő csak azt hozta csütörtökön a köztük kialakult veszekedésben, amit a bemutatkozó videójában is ígért. [link]
Eddig nem néztem még meg egy valóvilágot se, ez volt a kivétel. Gondoltam az elején, hogy na most meglesem, hogy kik kerülnek be. Ha valaki azt mondja erre, hogy minek nézni megrendezett hülyeség az egész, igaza van, de ma már mi nem az ami a tévében megy.
Simon tetszett az elején, lehet hogy őrült, de a többi fogyatékosnál még mindig 1000x jobb volt. Néztem is minden nap.
A kizárás után viszont megfogadtam, hogy ennyi volt. Senki más nem érdekel benn. Egyik se fogott meg. Unalmasak és buták....nagyon buták. Annyit még megnéztem tegnap, hogy kit küldtek be a helyére...hát... no comment.
Vikiről meg csak annyit, hogy most nagyon megutáltam. Pedig az elején tényleg szimpatikus volt nekem, ő volt a másik, akit némiképp értelmesebbnek tartottam a többinél. Most meg már annyira antipatikus lett, hogy ránézni nem bírok.
Viki keveri a sz@rt szokásosan, Simont el kéne verni párszor, örülök, h kiszavaszták.
Én Lacit kedveltem, de rajta kívül Zsolt és Dorka szimpatikus. Meg még Teó is.
Hát igen te is sok igazságot mondaassz. :)
Nagyon jókat nevetek rata néha amit csinál Viki az emberekkel,de mostanság túlzásokba esik és ez nekem nem jön át.Túl rafinált, kötekedős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!