Mindenki lebunkózza a Vikit, mert nem hízeleg be másoknak, mert nem affektál és nem csicsereg. Egyszer érdemes lenne feliratozva megnézni egy összefoglalót, amikor csak arra figyeltek AMIT MOND, és nem arra, ahogyan modja.
Viki iszonyat jól meglátja a lényeget. Átlát mindenkin. Őt nem lehet megtéveszteni, nem lehet manipulálni. Csak az nem tetszik másoknak, hogy nem rejti véka alá, amit gondol.
HAJRÁ VIKI!
Dávidka egyik gyöngyszeme: "... teljesen vakon van, aki ezt gondolja."
Tegye fel a kezét, aki ismeri ezt a kifejezést! Én nem...
Ugyanakkor "kardinális és kritikus döntést" hozott meg a kihívás előtt. Bexarok! Alig tud magyarul fogalmazni, de azt is teletűzdeli idegen szavakkal. Gondolom párat felírt a tenyerére, és néha igyekszik elsütni azokat.
Én Zsófinak és Zsoltnak szurkolok. Ők a legszimpatikusabbak és nem műsködnek.
A kettő közül meg inkább Dávid menjen. Hatalmas gyökér. "Most eldől a két legmeghatározóbb személy közül kit szeret több millió ember"
Mi ez itt? Valami háború? A pelleponészoszi háború ?
Bocsi. Pontosan idézem akkor:
"A legnagyobb egyéniségek fognak egymásnak feszülni ebben a harcban egy egész ország előtt és ennek kimenetelét több millió ember fogja eldönteni!"
Biztos sok WE ARE SPARTA!-t nézett.
Ja, azon a mondatán én is kicsit meghökkentem. Elég nagy arcú, ha azt gondolja, hogy egy hét után ő az egyik legmeghatározóbb figura.
Zsófika aranyos, bájosan naív. Most abba nem megyek bele, hogy pár nap után már ő is hagyta magát kis smárra mge tipi-tapira.
Zsolttal nekem sumák. Arról nem is beszélve, hogy a barátnőjét szépen megalázta, aztán kis flört az alexával&Charlotte-tal (persze utána mosta magát, hogy neki nem jön be a stílusuk), aztán kis Iza, kis Dorka, aztán kis smár az Izával (amit kicsit elferdítve aditt be dorkának), és most megint Dorka, de bejön neki Zsófika is, csak nem mer közeledni, mert akkor szembekerülne Dorkával, aurélióval, Dáviddal.
(Bár Dávidnak csak azért kellett a kis flört Zsófival, hogy eloszlassa a hitet, hogy ő homár, amit Viki egyből levágott. De mikor lehetett volna valami, akkor jött a "legyünk a villába csak barátok" szöveggel."
Nekem nincs bajom a melegekkel, ha tud normálisan viselkedni, meg öltözködni. De ez a Dávid... ezek a kz- és fejmozdulatok, meg affektálások. Meg az a sok "amm" és "ömm" mikor beszél... Nem bírom!
egyébként ugyanúgy, ahogy lehetett borítékolni már a VV4 / VV5 legelejétől az alekosz és Attila győzelmét, itt a VV6-ban is már megvan a győztes, és egyértelmű, hogy ki az.
Szóval tök mindegy hogyan alakul ez a párbaj, előbb-utóbb az is kiseik, aki most megnyeri ezt a párbajt, mert a győztes se nem Viki, se nem Dávid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!