A Való Világba ha Dávid kihívná Vikit párbajozni szerintetek ki menne vissza? Viki vagy Dávid?
Nem tudom, mivel Vikit sokan utálják, köztük én is.
Dávid meg elég kis szürke egér beütésű ott bent.
De ha tényleg választanom kéne, akkor talán Viki.
De remélem tényleg kihívja, és Viki kiesik.
Én távol akartam maradni ettől az egész szavazósditól. De muszáj lesz, mert nem szeretnék hozzájárulni egy olyan világhoz ahol egy ilyen emberileg nulla személy (Viki) megnyerhetné a fődíjat.
Amikor mindenki Simont támadta és ő háturól lehúzta a gatyáját az borzasztó lehetett. Ismerem milyen érzés ha ilyenkor valaki sunyi módon ilyesmit csinál. Azt érzi az ember, hogy teljesen kihúzzák alóla a talajt. Nem ruhatépést érdemelt volna, hanem, hogy könyökkel állba vágják.
Remélem Dávid, és nem értem mit homároztok, miért lenne az ha csajokra hajt és bukik? Viki meg hibás ahogy van, látszik hogy milyen nevelése lehetett ha ilyeneket csinál, az egyetlen kifogása hogy ez egy játék vagy mert ő egy "NŐ" ... Szememben ő nem egy nő, hanem egy földönkívüli, mert más ilyet emberrel nem tesz. Megkérik valamire, se képes semmit csinálni, csak keveri bent a sz*rt mert hogy ő a reakciókra kiváncsi. De végre Dávid felkapta a fejét hogy ez nem normális és végre valaki kiviszi, Viki már egyből mondta neki hogy vigye a Józsit mert ő úgy is ki akar menni. Na mi ez ha olyan nagy a szája, látszik hogy fél.. Meg minek nyúl másik személyes dolgaihoz? Mikor mondták hogy leborotválnák este a fejét is b*szart és Józsinak mondta a frankót hogy megbocsásson neki és ezzel elbizonytalanítsa.Meg mit csinált Simonnal? Lehúzta a gatyáját és futkározott hogy segítség,segítség..Iza megkéri hogy szoljon a fiúknak hogy neki azt a foltmentes sonkáját ne egyék meg, csak azért se szól.. Meg az ember bizalmát semmibe nézi? És még ő bőg a nyugi szobába, próbálja sajnáltatni magát hogy neki ez rosszul esik?
És még van pofája.. De itt már nagyot hibázott, mert hiába ez egy játék, ha kint marad én az utcán meglátnám..bár még annyit se érne hogy köpjek egyet.
Viki! Legalábbis remélem.
Ez a Dávid hihetetlenül gusztustalan figura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!