Való világ 6, erről mit gondoltok? Vv Viki
Csak értelmes válaszokat várok, és nem kommenteket a műsor színvonaláról
Mit gondoltok arról hogy viki beépített ember vagy hogy nézte az eddigi adásokat?
-Rögtön ahogy találkozott Simonnal és Zsolttal azonnal rájött hogy szerepet-cseréltek.
-Simon eddig a legnépszerűbb (40-50%-on áll ha jól emlékszem)
Rögtön ment hozzá nyalni, a többieket meg lesz*rta, oda se ment hozzájuk
a beköltözők elvileg egy szállodában várják a beköltözést és nem nézik az adást.
aki meg leginkább valószínű,hogy beépített ember az simon.
már csak azért is,mert egy ennyire labilis-lehet beteg-embert nem engedtek volna be,mert potenciális veszélyforrás és kockázatos a hosszabb szerepeltetése.
csak akkor nem,ha amit csinál az egy szerep,vagy ha ő a beépített.
#3 ja, erről én is hallottam. Csak az a durva, hogy az a fekete hajú csaj megint elszólta magát, mikor aznap beköltözött, hogy érte azon a reggelen mentek a lakására, hogy pakoljon össze, mert jön a villába. magyarul egész idő alatt otthon volt, és azon a napon tudta meg, hogy megy a villába, mikor beköltözött.
kicsit sántít...
Én is azt halottam hogy a beköltözés reggelén tudták meg :S
De ha még szállodában is lennének a műsor kezdetétől a beköltözésig, ha nem veszik el a telefonjukat akkor minden infóhoz hozzá juthatnak. (gondolom wifi meg 3g van szinte az összes szállodában)
Vagy ha a szállodában elkér valakitől egy újságot, vagy beszél ott valakivel akkor sok infóhoz hozzá juthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!