Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Való világ 6, erről mit...

Való világ 6, erről mit gondoltok? Vv Viki

Figyelt kérdés

Csak értelmes válaszokat várok, és nem kommenteket a műsor színvonaláról

Mit gondoltok arról hogy viki beépített ember vagy hogy nézte az eddigi adásokat?

-Rögtön ahogy találkozott Simonnal és Zsolttal azonnal rájött hogy szerepet-cseréltek.

-Simon eddig a legnépszerűbb (40-50%-on áll ha jól emlékszem)

Rögtön ment hozzá nyalni, a többieket meg lesz*rta, oda se ment hozzájuk

2014. jan. 18. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit megbántani,de azért az aki elhiszi,hogy Simon ment be a macsóként azzal már gáz van. Nem hiszem,hogy nagy ördöngőség volt neki rájönni. Nincs bajom a Simon gyerekkel,de ha ránézek nem a macsó jut róla eszembe, de a Zsoltról se az,hogy csodabogár :)
2014. jan. 18. 23:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Mind azt mondja, hogy nem nézik a VV adásokat a beköltözés előtt, na persze. A VV4ben is nézték, akik még nem költöztek be. Másrészt, mikor bejött most az a fekete hajú csaj, kb 5 perce volt a villában, és már mondta, hogy rohadtul nem tudja elviselni Simont. Alig 5 perce van ott, azt sem tudja, hogy viselkedik, meg milyen ember, és már véleményt alkot róla.
2014. jan. 19. 00:47
 3/7 anonim ***** válasza:

a beköltözők elvileg egy szállodában várják a beköltözést és nem nézik az adást.

aki meg leginkább valószínű,hogy beépített ember az simon.

már csak azért is,mert egy ennyire labilis-lehet beteg-embert nem engedtek volna be,mert potenciális veszélyforrás és kockázatos a hosszabb szerepeltetése.

csak akkor nem,ha amit csinál az egy szerep,vagy ha ő a beépített.

2014. jan. 19. 02:10
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 ja, erről én is hallottam. Csak az a durva, hogy az a fekete hajú csaj megint elszólta magát, mikor aznap beköltözött, hogy érte azon a reggelen mentek a lakására, hogy pakoljon össze, mert jön a villába. magyarul egész idő alatt otthon volt, és azon a napon tudta meg, hogy megy a villába, mikor beköltözött.

kicsit sántít...

2014. jan. 19. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Én is azt halottam hogy a beköltözés reggelén tudták meg :S

De ha még szállodában is lennének a műsor kezdetétől a beköltözésig, ha nem veszik el a telefonjukat akkor minden infóhoz hozzá juthatnak. (gondolom wifi meg 3g van szinte az összes szállodában)

Vagy ha a szállodában elkér valakitől egy újságot, vagy beszél ott valakivel akkor sok infóhoz hozzá juthat.

2014. jan. 19. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem is tudta mi az ábra, de nem hinném, hogy beépített...
2014. jan. 19. 17:35
 7/7 anonim válasza:
19%
Nagyon fos ez a műsor, csak fogyatékosok nézik.
2014. jan. 29. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!