Ha valaki öngyilkos akarna lenni a Való Világ villában, sikerülne szerintetek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodom, vannak-e hozzá bent megfelelő eszközök, és meg lehetne-e csinálni oylan gyorsan, hogy a készítőknek ne legyen idejük beavatkozni.2014. jan. 18. 13:17
1/8 anonim válasza:
OFF
Szerintem egy kicsit komolyabban kellene venniük a készítőknek a szlogent ("a lét a tét"). Mondjuk akit a nézők kiszavaznak, azt élő adásban felakaszthatnák.
ON
2/8 anonim válasza:
halálra isszák magukat
szaunába belefulladnak
felakasztják magukat
3/8 anonim válasza:
Ha már nagyon elege van az egészből akkor bármikor dönthet
úgy hogy elhagyja a villát. Nem muszáj végigcsinálnia senkinek.
4/8 Kalányos Inkubátor válasza:
Első! Szimpatikus az álláspontod, akkor még én is nézném a műsort. Jelentősen feldobná a dolgokat. Szabadalmaztatnod kéne az ötletedet, egy támogatót már találtál is.
5/8 anonim válasza:
Ott a sok kés. Felvágja az ereit azt kész.:D
6/8 _Jessy_ válasza:
Nem! Meg lehet ugyan tenni, de ahhoz kell egy kis biológiai ismeret, ami a kritikák alapján nem hiszem, hogy meglenne bármelyiküknek is.
OFF
Gyanítom, hogy az átlag IQ maximum 30-ig kúszna fel, ha beszavaznák Kasparovot melléjük :D
7/8 anonim válasza:
Első...
Ez már nekem is eszembe jutott xD csak annyi különbséggel h én gázkamrába küldtem vona őket.
8/8 anonim válasza:
6.-nak: Az a "kis" biológiai ismeret az nem is olyan kevés. Azért viszonylag kevés olyan szer és eszköz lehet bent, amivel nagyon gyorsan tud végezni magával. Nagyon kevés lehetsőgé lenne arra, hogy megtalálja a megfelelő eszközt, hogy ez kellően gyorsan véghezvihető legyen és ne lehessen visszahozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!