A spongyabob rajzfilmben tényleg van olyan rész hogy tunyacsáp öngyilkos lesz?
Volt már példa olyan rajzfilmepizódra, amit direkt olyan durvára csináltak, hogy a TV-ben ne játszhassák. Például a Dexter laboratóriumának az a része, amiben káromkodnak -- amit már rég elkészítettek, de csak nemrég engedtek levetíteni egy felnőtt műsorsávban, a káromkodás kisípolásával. Ez például egy valódi "elveszett epizód" volt.
Na de ez a Tunyacsápos rész? Csak internetes legenda, amivel egymást szopatják az emberek.
Az a videó egy nemhivatalos rész, vagyis nem a spongyabob csapata csinálta. A vidi egy creepypasta c. oldalra készült, ahova mindenki rémtorténeteket és saját maga által készített videókat rakhat fel, amit aztán mindenki pontozhat hogy mennyire tetszett. Egyetlen célja, hogy érzelmeket keltsen - és szerintem egész jól sikerült kis rövidfilm. A néző maga is azonosul a szereplővel és ugyanazt az elkeseredettséget érzi. + még hozzá társul a monoton és meghatározhatatlan háttérzene. Vannak benne bevágott pillanatképek amik jelenlétét a tudatod fel sem fog mert annyira rövid ideig láthatók. Ilyenek voltak pl. a Cloverfield-ben és a régi reklámokban is.
Hasonló rövidfilm még a suicidemouse. Abban Miki egér van.
De van ilyen rész! De nem biztos, hogy a rendes spongyabob készítők csinálták. Lehet, hogy útolag csinálta meg egy gyerek, aki szereti ijesztegetni az embereket (de nem biztos). Mindenesetre meg lehet nézni a youtube-on (magyarul, csak beszéd): https://www.youtube.com/watch?v=Kb-s4cZbdoE
Itt a full epizód (nem magyarul, de úgysem beszélnek benne, úgyhogy tök mindegy): https://www.youtube.com/watch?v=03jlBzoV3eY
Bármelyikőjük is csinálta, a videó létezik. :) Csak nem tudni, hogy a rendes készítők, vagy egy idegbeteg gyerek csinálta :)
8. vagyok:
Egyébként nagyon úgy néz ki mintha össze lenne vágva. Tehát valószínű, hogy egy gyerek csinálta. Az eleje- mikor tunyacsáp klarinétozik, az "A papír" című részből lett kivágva. Amikor tunyacsápnak fellépése van, az a "Spongyabob: a mozifilm" - ből lett kivágva (ha jól tudom). Amikor tunyacsáp néz, és elkezd sírni, az is a mozifilm-ből van. Amikor főbe lövi magát, az egy megszerkesztett rész. Szóval az egész össze van vágva (eléggé észrevehetően) Ennyit szerettem volna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!