Most őszintén, mi a véleményetek a Való Világ 6-ról?
Figyelt kérdés
Nem akarok arrogánsnak tűnni, de egész egyszerűen elszomorít a műsor. Ilyen primitív és züllött lenne a világ amiben élünk? Elborzaszt a gondolat hogy ha ebbe az irányba tartunk mi lesz 5,10, vagy 100 év múlva. Az én generációm ennyi elba szott? Legalábbis egy meghatározó rész, mert én 22 vagyok. Az erkölcstelen és semmirekellő életmódon túl a "meleg" kérdés aggaszt még leginkább. Ahogy abba az irányba megyünk hogy a melegség tök természetes és nincs vele semmi baj, és az a fejlett és felvilágosult aki ezt így látja a többi ember maradi és primitív.
Már van 6 is? Kb. az elsőig vagyok tisztában vele. Ha nem tetszik a műsor, te se nézd. Én már lassan azon gondolkodom, hogy felmondom a szolgáltatást, mert idejét sem tudom, mikor néztem utoljára.
Attól pedig neked személyesen mivel lesz rosszabb, hogy valaki más meleg?
Egyel kevesebb férfi, aki lenyúlhatja a barátnődet. Szerintem senki sem kényszerít rá, hogy nézd vagy vegyél részt abban, amit ők csinálnak, akkor meg minek foglalkozol vele?
2014. jan. 18. 12:15
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nézem mert jobb szó hijján amolyan kutatás. Nem azért nézem mert tetszik. Hanem az érdekel hogy másoknak mi az ami tetszik és mennyire feszíti még a határt az RTL az "Éjjel-nappal Budapest" után. na abból láttam kb 3 rész és épp elég volt.
2014. jan. 18. 12:22
3/7 STIG999 válasza:
és még a válaszomat is törölték
2014. jan. 18. 12:23
4/7 A kérdező kommentje:
ki törölt mit? küld el levélben kíváncsi vagyok rá
2014. jan. 18. 12:30
5/7 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit komolyabban kellene venniük a készítőknek a szlogent ("a lét a tét"). Mondjuk akit a nézők kiszavaznak, azt élő adásban felakaszthatnák.
2014. jan. 18. 14:10
6/7 anonim válasza:
Szerintem az egész valami istenverte kutatás vagy kísérlet, talán oktatás mondván ilyen ne legyél. Csinálnak egy ilyen műsort aztán figyelik az embereket hogy, hogyan reagálnak pl. ilyen fórumokon mint ez is, meg kismillióm egyéb módokon, és közben még jó megszedik magukat...
2014. jan. 18. 16:14
7/7 anonim válasza:
Mert tényleg primitív vagy,ez az igazság.
Évtizedekkel ezelőtt megállapították már,hogy nem betegség.Kutatásokkal végeztek sok témában,amiben összehasonlították a melegeket a heterókkal és nem találtak köztük különbségeket.
Az a szomorú,hogy egyes emberek,mint te nem vagytok képesek elfogadni a valóságot....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!