Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Benkő kit vesz...

Szerintetek Benkő kit vesz feleségül? Editet vagy Andit?

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Édes Istenem..... te elhiszed, hogy bárkit elvesz? Megírt forgatókönyv, pocsék szereplők, undorító. És még van aki komolyanveszi.
2009. dec. 8. 15:37
 2/7 anonim válasza:
Editet, tőle könnyebb lesz megszabadulni, kevesebb drámával.
2009. dec. 8. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem néztem egy részét sem,de sajnos a reklámok miatt néha szembesülnöm kellett a szereplőkkel..Így csak az előzetesek miatt hallok 1-2 nevet.Meglepetésemre éppen a napokban mesélte a fiam,hogy az egyik barátnője mesélte,hogy Edit(ő az a vén szőke pics@?)Szecsőn lakik,és van egy tini lánya is..Tápiószecsőiek biztos ismerik..
2009. dec. 8. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is Editet, mert Andi talán komolyabba gondolja, tőle nehéz lesz megszabadulni.
2009. dec. 8. 17:17
 5/7 anonim válasza:
Szerintem Andi lesz a befutó. Mert fiatalabb, és ez Dánielnek tetszik. De ha egy tapasztalt, szexorientált, érett nőre vágyik, akkor Editet választja. 50-50%
2009. dec. 8. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
URISTEN!! Ezt a sz@rt nézi bárki is???
2009. dec. 8. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én Editre tippeltem..De sajna Andit választotta...:S

Am a lánya az évfolyam társam..Az el volt magától szállva magától..Múltkor beszélgettünk Edittel és amúgy meg tök jófej:D

Nah pá

2009. dec. 23. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!