Mi a véleményetek arról, hogy Veronikát fogja feleségül venni Alekosz?
Figyelt kérdés
2011. máj. 29. 21:30
2/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon elba..ta Olgával jobban járt volna hűségesebbnek látszik visszafogottabb és jobban meg becsülné Alekoszt. Szerintem elkú.ta ....=(
3/17 anonim válasza:
Baj járja a fejét mindkettőnek.
Alekosz eddig szórakoztató volt mostmár egy csótány. hogy miért? Olgát visszahívta húzta az agyát, majd ismét elküldte.
4/17 anonim válasza:
Minél hamarabb, hogy végre eltűnjön a majom a porondról...Elég szánalmas, hogy nem nézek tv-t de tudom, hogy ki az a Veronika, ki Alekosz és mi történt benne...Szóval remélem feleségül veszi, elmennek nászútra és ott maradnak valahol s nem jönnek vissza...
5/17 anonim válasza:
Számomra nem is annyira meglepő..tudtam valahol mélyen a szívemben,hogy ez az ember egy nagy idióta.. nem más..:DDD
De az anyja az szimpatikus^^xd
6/17 anonim válasza:
Jól megszívja... :D Még régebben mondta, hogy csak a hírnév miatt jelentkezett, most már pénze is lesz.
7/17 anonim válasza:
Sok boldogságot nekik, szerintem helyesek együtt.
8/17 anonim válasza:
Dehogy veszi feleségül...Színjáték az egész.
9/17 anonim válasza:
Feleségül veszi? Hehe.
A véleményem annyi, hogy remélem a Mentalista jobb lesz holnaptól, és soha többet nem látom Alekoszt, se nővel, se anélkül.
10/17 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy nem fogja feleségül venni.Mert a csaj majd kihasználja, elbulizzák a pénzt,kiéli magát, majd faképnél hagyja...egy jobb pasiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!