Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megkedvelted Veronikát?

Megkedvelted Veronikát?

Figyelt kérdés
Nekem az elején nem volt szimpatikus,aztán megkedveltem.Vagy valóban megszerette picit Alekoszt,vagy nagyon jó színész..Most azért megsajnáltam,hogy Alekosz így elbánt vele,ha igaz.
2011. jún. 1. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
én csak szexelnék vele ,semmi több
2011. jún. 1. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Az ki?
2011. jún. 1. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
elbánt vele? hogyan?
2011. jún. 1. 13:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Vasárnap este kiválasztotta Veronikát.Majd az utána tartott buliról hazazavarta a lányt,mondván,hogy ő most a "barátaival",rokonaival,rajongóival akar bulizni.Majd hétfőn kijelentette,hogy a luxus nyaralásra nem Veronikával akar menni,hanem a volt élettársával,Tündével.Erre Veronikánál eltört a mécses,nagyon szomorú,kiborult.Azt hitte,megismerhetik jobban egymást,és talán még igazi kapcsolat is lehetett volna köztük.Alekosz ma már azt nyilatkozta,hogy nem kíván Veronikával semmilyen kapcsolatot tartani,részéről ennyi volt..Veronika kiborult..
2011. jún. 1. 13:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Ezeknek a híreknek sem kell mindent elhinni. Szerintem Veronika sem bánja nagyon, hogy "megszabadult" Alekosztól.
2011. jún. 1. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt pl. az írják, hogy a közös görög nyaralást maga veronika mondta le. Egy biztos, az, hogy mi történt valójában, csak ők maguk tudják.

2011. jún. 1. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
igazából szerintem mind a ketten felvették a fizetésüket aztán leléptek. annyi.
2011. jún. 1. 14:32
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Ti most komolyan elhiszitek hogy egy 19 éves k*rva leáll egy olyan pasival mint Alekosz??? Még arra se tudott normális választ adni mikor megkérdezték tőle, ha Alekosz leszólította volna az utcán a VV előtt szóba állt volna vele...biztos hogy nem. Ennek a csajnak csak a hírnév kell.
2011. jún. 1. 14:55
 9/10 anonim ***** válasza:

Veronika egy buta agyonplasztikázott liba, semmi több.

Azt megérteném, ha már lenne gyereke, megereszkedett volna a melle, és megműtteti, de így ilyen fiatalon, a száját "kicsit" elrontották, olyan mint egy harcsának.

Az egész a pénzről szólt, semmi többről.

Ja és mivel az utcán soha nem állt volna le még csak beszélgetni sem Alekosszal, azért nem válaszolt semmit, mert akkor valószínűleg Alek Olgát választja, ha Veronika őszinte.

Amúgy Alekoszt csak Barbara szerette igazán.

2011. jún. 3. 18:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Én kedveltem Verot, és remélem a VV5-be is bekerül.
2011. szept. 13. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!