Daniel Craig miért egy 41 éves nőt vett el feleségül?!
Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal, tizen, huszon, harmincéves nő odavan érte, akkor miért egy ilyen öreg nőt választ?
Ha valaki nem tudná Rachel Weisz-t vette el:
2011. júl. 1. 17:10
2/17 cherry. válasza:
És különben is, miért kellene egy 20 évvel fiatalabb hölgyet elvegyen?
3/17 anonim válasza:
Rachel Weisz gyönyörű nő, ha pasi lennék, én is gond nélkül elvenném. Mellesleg szerintem 5-10 évet simán letagadhat.
4/17 anonim válasza:
Szerintem illenek és szép párt alkotnak.
5/17 anonim válasza:
Hát mert neki ilyen az ízlése. Van, akinek a mi korosztályunk tetszik (20 körül), van, akinek az idősebbek. Ugyanúgy, ahogy közöttünk is vannak, akik az idősebb férfiakat szeretik, van akik pedig a huszonéves srácokat.
6/17 anonim válasza:
talán mert szereti és mert Rachel Weisz gyönyörű...
7/17 anonim válasza:
Aztaaa!magyar származásúúú raachel weisz!bár a nevéből következtettem rá...(utánanézteem)
8/17 anonim válasza:
28 vagyok, de csak szeretnék úgy kinézni, mint R.W :)
9/17 anonim válasza:
Bárki nézhet így ki, ha 8 órán keresztül profi sminkesek és fodrászok készítenék és a fények is nektek dolgoznának.
Azért mindennek ne dőljetek be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!