Daniel Craig miért egy 41 éves nőt vett el feleségül?!
Figyelt kérdés
Rengeteg fiatal, tizen, huszon, harmincéves nő odavan érte, akkor miért egy ilyen öreg nőt választ?
Ha valaki nem tudná Rachel Weisz-t vette el:
2011. júl. 1. 17:10
12/17 anonim válasza:
Na még egyet:
Semmivel sem különlegesebbek, mint bárki,aki az utcán sétál.
Szóval bárki nézhet ki így.
13/17 anonim válasza:
1. Talán családtagod?
2. Mi közöd van hozzá?????
14/17 anonim válasza:
1 semmi közöd hozzá
2 anyád valaga öreg 41 évesen
15/17 anonim válasza:
Jesszus, de korlátolt vagy. A 41 nem öreg és te szeretnél 31 évesen úgy kinézni mint most a Rachel Weisz és szerinted, ha szereti érdekli a kora? Plusz, Craig sem egy mai csirke.
16/17 anonim válasza:
Daniel Craig 43 éves, szerintem nyugodtan elveheti.
2. Nekem nagyon-nagyon távoli rokonom Rachel. :) Bár még soha nem találkoztam vele. :S Csak azt tudom, hogy van rokoni szál köztünk, ami haláli jó. :D
17/17 anonim válasza:
Na, de régen válaszoltam erre is. A félreértések elkerülése végett nem felvágásból írtam, hogy rokonom valamilyen szinten Rachel Weisz, csak úgy odaírtam. De tényleg rokonom valamilyen szinten. Amúgy még mindig úgy gondolom, hogy Daniel nyugodtan elvehette őt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!