Csak szerintem az új vv6-os széria defektes eddig?
Figyelt kérdés
2014. jan. 12. 20:08
1/10 anonim válasza:
Őszintén, mire számítottál?!!!!! Az eddigiek talán nem voltak azok???? -.-
2/10 anonim válasza:
Az előző 5 is sz@r volt. Mit vártál? Tipikus szennyműsor baromi magas nézettséggel.
3/10 anonim válasza:
Tele van primitív, tuskó emberekkel.
4/10 anonim válasza:
Tele van anti-karakterekkel. Még, ha érdekes személyiségek lennének, legalább 1 plusz pontot kapna a műsor, az 1000 mínusz pont mellé, de így, hogy bekerül a műsorba x számú, teljesen átlagos gyökér, még azt a +1-et sem kapják meg...
5/10 anonim válasza:
Hát igen, előző.
Nem attól lesz valaki karakter, hogy buta, harsány és önimádó.
6/10 anonim válasza:
Ebbe a szériába most tényleg nagyon unszimpatikus figurákat válogattak be.Csak tudnám mire jó ez a készítőknek?
7/10 anonim válasza:
Defektes visszamenőleg mind :D De legalább most elpaterolták RTL 2-re, így RTL-en csak feleannyi reklámot tolnak róla az ember képébe.
8/10 anonim válasza:
Ugye csak a műsor nézettség számít, mivel ehhez lehet kötni a reklám időben sugárzott reklám nézettségét, ami ugye még több pénzt hoz, és növeli a részvényeik árát+ a tulajdonosok éves hasznát.
Az nem számít, hogy lelkileg mennyire degenerált a műsor, sőt csak felüdülés ha a reklám során megnyugvásra találsz.
Szomorú dolog ez, de sajnos ez az uralkodó trend sok médiában.
9/10 anonim válasza:
Metroszexuálisok és prostituáltak gyülekezete az egész!
10/10 anonim válasza:
Nem kötelező nézni. :) Én eddig ha 1 percet, de még annyit se néztem, valahogy nem is hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!