X-faktor: szerintem Péterffy Lilinek kellett volna továbbjutnia! Ki ért velem egyet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 21:11
1/9 anonim válasza:
Én nem értek veled egyet. Örülök hogy Lili esett ki végre.
2/9 A kérdező kommentje:
Miért örülsz neki ennyire?
2013. nov. 24. 22:25
3/9 anonim válasza:
Egyetertek az elsovel, regota vartam mar, hogy kiessen!
Egyszeruen annyira gyenge, unalmas, es egysiku volt, hogy az mar nekem fajt....... Es melle meg borzalmasan ellenszenves....
Szabo Adam legalabb szimpatikus.
5/9 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy már ezt sem igazán érdemelte ki, hogy eddig eljusson! Iszonyúan hamis és egysíkú a kislány, már bosszantott, hogy csak a szép pofikája miatt szavaznak rá a tini lányok meg a pedo macik! Egyébként azzal egyetértek Veled, hogy Ádámnak is mennie kell! Ő a másik gyengélkedő, remélem jövő héten távozik!
6/9 anonim válasza:
Hát nekem tök mindegy volt hogy ki esik ki. Szerintem mind a ketten ugyan annyira unalmasak és semmitmondók. Néha vannak nagy pillanataik, de semmi érdekes amúgy. Lili most volt a legjobb, ezért talán egy kicsit sajnáltam.
7/9 anonim válasza:
szerintem kicsit már túl sokat képzel magáról... Nem tudom, Alföldinek miért kellett ribit csinálnia belőle
8/9 zsuzsabazsa válasza:
Nem értek veled egyet. A Lilinek tucat hangja van, nincs benne semmi ami magával ragadna.
9/9 anonim válasza:
Én egyetértek a kérdezővel, Lilinek van a legjobb hangja a csajok között, akik bekerültek. Sajnáltam, hogy kiesett. Na jó, Dóra sem annyira rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!