Ki a jobb szerinted: Tabáni István, vagy Brasch Bence?
Én Tabáni Istvánt sokkal jobban szeretem, mert szerintem jobb hangja is van,szerény, szerintem Bence nagyképű.
Szerinted?
Egyértelmű, hogy Tabáni.
Bence egy sikon énekel szerintem, olyan semmilyen.
Tabáni jobban énekel, de hányszor akarja még kijátszani a Queen-kártyát, könyörgöm?! Vagy legközelebb megint Máté Péter jön? Aztán egy mucical, aztán Queen, aztán Máté Péter... és így tovább :-) egyszerűen csak szerencséje van, hogy hasonlít a hangja Freddie Mercury-éra.
Brasch meg nem tud énekelni, "csak" kellemes hangja van. Majd ha megtanul énekelni, akkor jó lesz, de ehhez rengeteget kell még tanárhoz járnia.
Bencét már csak a kislányok tartják bent és azok sem a hangja miatt vannak oda érte. Nincs egyáltalán jó hangja csak egy átlagos, képzetlen.
Tabáni jól nyomja, de azért remélem én is hogy nem fog még egy Queen-t énekelni. Se lassú számokat...
Tabáni jobb!
De én a BADBOYZ-t szeretem és nekik szurkolok :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!