Itt vannak a VV5 szereplői. Érdekes évad lesz vagy jobb volt az elöző?
Alekosz exeivel nagyon elbaszták az én szememben...
Veronika is sz*r de az a másik két nyivákolós qva ha bekerül lehet nem is nézem.
Mondjuk szerintem kb 90% hogy Veronika kerül be.
Talén érdekesebb lesz de sikerben nem hiszem hogy nagyobb sikere lenne mivel ez mégis csak egy második rész ami már valamilyen szinten nem újdonság...(előzőnél ugye évek maradtak ki szal "ki volt éhezve" a nép:D
Háááát :D Mivel a beszavazók 22:15től lesznek, az összefoglalók meg 21:00-tól így a nézettsége lehet, h csappanni fog egy kicsit...
A jelöltek emg :D Érdekesek Alekosz exei közül egyedül Veronikát viselném el, mer a másik kettő idegesítő :D
a többiekk... hát az a 'Kinga' vmi borzalmasan ronda, meg az Edi a kutyájával O_o :D
A Márió nagy arc azt tudom :D Szóval ha jók mennek be akkor érdekes is lehet :D
Nem tudom, én nem is fogom nézni. De azért megpróbálom betippelni, hogy kik jutnak be arc-név-leírás alapján a villába:(kíváncsi leszek hányat tippelek jól)
Alekosz exei: Veronika
Alfahímek: Beló
Amazonok: Valéria
Cselszövők: Kinga
Dumagépek: Fecó
Érzékeny lelkűek: Roberta
Furák: Edi és Rudi
Helyes pasik: Renátó(egyébként nem értem az elnevezést, mert egyik se helyes, inkább majomképűek szerintem)
Összeférhetetlenek: Kukker
Plázacicák: Dya
Skalpvadászok: Márkó
Szüzek: Feri
Valóságshiw veteránok: Rambó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!