Szerintetek jobb volt régen a Jetix vagy a régebbi Disney csatorna, mint a mostani?
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 20:39
1/5 anonim válasza:
Nekem a mostani bejön mert sok olyan sorozat van ami nem csak az alsó korosztálynak való hanem idősebbeknek is. Na de kinek hogy. :D
2/5 anonim válasza:
A jetix fényévekkel jobb volt.
A Mostani disney csatorna csak a semmiből felkap embereket, és olyan sorozatokat ad le amik "viccesnek" akarnak látszani de nem azok. Ne mondjátok hogy nincs humorom mert a comedy centrálon nagyon sokat röhögök.
Szörnyű hogy ilyen hülye, nem vicces, borzasztó csatornává lett.
A Fox Kids volt a legjobb akkor szerintem. A Jetix is jó volt. De a foxkids volt a legjobb.
3/5 A kérdező kommentje:
00:21 lehet,de mindenből ugyan az a rész van és az az erőltetett gépnevetés...
2011. szept. 2. 14:14
4/5 anonim válasza:
FoxKids!!!!az volt a legjobb :D
5/5 anonim válasza:
Szerencse, hogy a hannah montana vagy ki a szar az elhúzott a Disney-ről, abba meg még kakaskukorékolás is volt, vagy én nem tudom, de az mindig hallatszott a háttérröhögésnél XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!