Mi a véleményed a Bad Boyzról? Tetszik?
Figyelt kérdés
Mert engem borzasztóan taszítanak... Nem mondom, hogy nem táncolnak jól, de engem nem is nyűgoznek le. A kinézetük meg... Nem tudom, miért van mindenki annyira elájulva tőlük, szerintem eléggé műk (de fura így ez a szó:)) Meg nem is szimpik nekem egyáltalán, elég nagyképűnek tűnnek.
Csak azért kérdem, mert sokaktól olvastam ezen az oldalon (is), hogy nekik (is) szurkolnak. Csak engem idegesítenek ennyire?
Kort és nemet is légyszi.
19/L
2009. nov. 22. 16:21
21/22 anonim válasza:
Imádom őket!!! Iszonyat jól néznek ki ♥ Reeco Martin Feri és Alexis a kedvencem ♥ Álompasik kockahasakkal....és még táncolnak is ♥♥
22/22 anonim válasza:
Már vége annak az időszaknak, de szabályosan gyűlöltem már bemenni a sulivécébe, mert jaj, BadBoyz így meg úgy, filccel képesek voltak a suli ku.vái ráírni a tesipólójukra hogy BadBoyz... Szóval én se vagyok elájulva tőlük, szerintem randa mind, az ilyen táncok amúgy se érdekelnek túlzottan, bár nem mondom, nem mozogtak rosszul, ettől függetlenül azt kívántam az első műsortól kezdve, hogy bár esnének ki...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!