Mi a véleményed a Bad Boyzról? Tetszik?
Mert engem borzasztóan taszítanak... Nem mondom, hogy nem táncolnak jól, de engem nem is nyűgoznek le. A kinézetük meg... Nem tudom, miért van mindenki annyira elájulva tőlük, szerintem eléggé műk (de fura így ez a szó:)) Meg nem is szimpik nekem egyáltalán, elég nagyképűnek tűnnek.
Csak azért kérdem, mert sokaktól olvastam ezen az oldalon (is), hogy nekik (is) szurkolnak. Csak engem idegesítenek ennyire?
Kort és nemet is légyszi.
19/L
Nem vagyok elájulva tőlük. Egy rakás bu.zi. Nem mondom, hogy nem táncolnak jól, de az első 2 adásban ugyanaz volt a koreográfia. Csodálkoztam is, hogy tegnapra más koreográfiát is össze tudtak állítani. És sztem is egy "csöppecskét" el vannak szállva maguktól. De hát a tinicsajoknak már csak ez kell.
23/L
Nekem sem jonnek be kulonosebben. A tancuk mondjuk elmegy, de szerintem nincs kreativitasuk. Az elso ket fellepesen nemcsak a tanc de a zene is ugyanaz volt. A tegnapi prodikciotol sem voltam elajulva. Ha ok nyernek, tobbet nem fogom nezni meg az rtl-t sem, hiszen hiaba tehetsegkutato a musor, ha egyszer nem tudjak felismerni az IGAZI tehetsegeket.
19,l
Nekem talán egy jön be közölük, de az sem olyan nagy szám. Sok majom. Tény, ügyesek, jól mozognak együtt, de mint pasik..hát nem igazán.
21/L
Hát nekem sem túl szimpatikusak :S Fogjuk rá jól táncolnak, de tényleg nagyképűnek tűnnek és mint pasik...nem tudom miért vannak úgy oda értük, hogy hűű de jól néznek ki, szerintem átlagosak.
17/L
Naggyon jók ,profi táncosok bár az elődöntőben jobban teccetek mert most "tulságosan" is készültek nem voltak olyan lazák.
ha minden kategoriábol a legjobbak jutottak volna be nem lett volna ilyen siralmas a műsor
Nekem rohadtul nem jön be...sok kis bu.zernyák,lehet a díszletek mögött Andrét dugják:'D neem...André normálisabb
Hajrá Tabáni&MCDC :D
jó pasik.de beképzeltek és a produkcióik is átlagosak.mint egy fiúbanda...bárki be tudná tanulni előbb-utóbb a koreográfiáikat...
21/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!