Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed a Bad Boyzról?...

Mi a véleményed a Bad Boyzról? Tetszik?

Figyelt kérdés

Mert engem borzasztóan taszítanak... Nem mondom, hogy nem táncolnak jól, de engem nem is nyűgoznek le. A kinézetük meg... Nem tudom, miért van mindenki annyira elájulva tőlük, szerintem eléggé műk (de fura így ez a szó:)) Meg nem is szimpik nekem egyáltalán, elég nagyképűnek tűnnek.

Csak azért kérdem, mert sokaktól olvastam ezen az oldalon (is), hogy nekik (is) szurkolnak. Csak engem idegesítenek ennyire?

Kort és nemet is légyszi.

19/L

2009. nov. 22. 16:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Ma kifejezetten unalmasak voltak, szoval NEM.
2009. nov. 28. 22:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik.

Idegbajt kapok, hogy a sok tehetség kiesik az ilyen BadBoyz-félék miatt...

2009. dec. 5. 16:33
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Én imádom őket, nekik szurkolok, de nem csak a kinézetük miatt. Szerintem tehetségesek, nem kis munka van a hátuk mögött.Hajrá!
2009. dec. 6. 19:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

tipikus felvett stilus,dehát nekik ez a stilusuk..a discostilus.... semmi extra,a kutyakölykök sokkal jobbak náluk...de amugy meg remélem ez lesz a sorrend:

1:Tabáni

2:Mc Dc

3:Szabi vagy André

2009. dec. 6. 20:23
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

Én imádom,nemcsak a kinézetük miatt hanem mert nagyon nagy tehetségek.Sokan fikázzátok itt a semmire fel.Akkor kell fikázni ha majd:1,Bekerültök a csillag születikbe és eljuttok odáig ahova most ők!

2,Ha majd úgy fogtok táncolni mint ők!!!

3,És persze úgy fogtok majd kinézni!!

2009. dec. 8. 20:22
 16/22 A kérdező kommentje:

De hát hogy néznek ki, könyörgöm? Sok kis hűdemenő, majom b.zernyák, nekem ez jön le...:/ Szerintem messze állnak ők a jó pasitól...

A tehetségüket nem vitatom, bár nem is ájulok el tőlük, ízlések és pofonok ugyebár...

2009. dec. 12. 13:32
 17/22 anonim ***** válasza:
nem! ...
2009. dec. 28. 22:49
 18/22 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól táncolnak.És fikázzátok csak őket de ha ti elmennétek a Csillag Születikbe akkor nem biztos,hogy eljuttok idáig.
2010. jan. 4. 11:14
 19/22 anonim ***** válasza:

Én imádom őket:)

Aki nem az sajnálhatja:DDDD

2010. jan. 8. 17:49
 20/22 anonim válasza:

Én nekik szurkoltam, nekem nagyon tetszettek, kár hogy nem ők nyertek, ők voltak a legjobbak. Ennyi.

19/L

2010. márc. 13. 16:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!