Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért szeretik ennyire a WWE-t?

Miért szeretik ennyire a WWE-t?

Figyelt kérdés

Bocsi előre is lehet hogy én vagyok a beszologatós hülyegyerek a kocsmából akinek semmi és senki sem tetszik de valaki árulja már el hogy mi értelme van ezeknek a pankrációknak ebben az esetben a WWE nek merta látványos eséseket értem oké nyilván nem egyszerűek de ezeket a fogyatékos töürténeteket benne meg azt hogy egy ővért küzdenek ami egy megjátszott és előre megírt történet na ezt a részét nem értem mert ha ez kell akkor megnézek egy filmet..

És tölönganak az emberek és szurkolnak valakinek is akinek kiadták hogy most ő fog nyerni.

Mondom .. lehet hogy én vagyok a hülye , vagy csak nem látok benne valamit ami ottvan de mit is kellene látni és mi értelme van ennek?

Magyarázza már el valaki aki kicsit benne van hogy a szerencsétlen hülyegyerek is megértse..

jan. 9. 08:20
 1/7 Kedves Vezető ***** válasza:
49%
Kell hozzá, egy bizonyos értelmi szint. Amerika más feeling amúgy, nem foglalkoznak vele hogy valós vagy sem, megengethetik maguknak hogy valósnak éljék meg, és senki se nézi hülyének őket.
jan. 9. 09:03
 2/7 Kedves Vezető ***** válasza:
39%
*Olyasmi mint egy interaktív film, illetve mintha benne lennének/nagyon durva dolgokat láthatnak. De mondom, ez itthoni szemmel nehezen érthető, ja
jan. 9. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
57%
"Egyszerű" emberek egyszerű szórakozása... Ilyen emberből meg sok van.
jan. 9. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj rá úgy, mint a színházra. Csak itt nem a dagadt nő énekel, hanem ketten látványosan verik egymást.
jan. 9. 09:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és igen a színház feeling meg oke , egy szerep és kész rendben van. Viszont ezek bajnoki címre mennek és egymást ölik az emberek hogy kinek van több és ki lesz a bajnok stb stb hat ez már nem színház hanem fogyatékosság
jan. 9. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Az egész ordibálásról, egymásnak beszólogatásról, megalázásról, súlyos bántalmazásról, verekedésről szól! Nem is szabadna 18 éven alulinak néznie ilyet! Tele van sérülésekkel, verekedéssel, bántalmazással az egész műsor, magamutogatással, dicsekvéssel, egymás megalázásával. Aztán később, az egyik visszarohan, és súlyosan visszabosszulja a másikon, és megveri a földön a másikat. Olyan mértékű dolgok, amit még poénból sem játszanék el. Olyan dolgok, amiknek nem szabadna tévén leadni. Remélem eljön az idő, amikor nem engedélyezik leadni, és főleg nem engednek be 18 éven aluliakat, hogy végignézzék, hogy felnőtt, izmos emberek ütik egymást. Még a sima box is különb annál, amit művelnek, nem mintha azt szeretném, mert azt is erőszakosnak tartom, és nem szeretem nézni. De amit ott művelnek, az minden illemet, tiszteletet nélkülöz, és aztán a végén bejelentik, hogy ti ne csináljátok sehol. Hát igen, de az ilyen erőszak nézése nem mindig abban jelenik majd meg a 7-8 éves gyereknél, hogy leutánozza őket. Lehet, hogy csak bántalmazni fog valakit az iskolában, vagy valahogy máshogy jön ki rajta. Jó lenne, ha nem kerülne adásba ilyen borzalom. Mert még viccnek is rossz. Ilyen mértékű borzalmat leadni a tévében, mint szórakoztatás, az szerintem túlmegy azon, hogy mert van, aki nézi. Mert ez már fölösleges borzalom a tévében, mégha nézik is. És mindezt valódi felnőtt emberek művelik egymással.

Keresztényként nagyon ellenzem, és nem értem, hogy mért van még tévéműsorban. Keresztényként, még a sokkal enyhébb dolgokat is szigorúbban venném. Biztos nem adnék le olyan, ami ennyire veszélyes a nézőkre, főleg a fiatalokra.

Keresztényként, aki a keresztény misét, és szertartásokat találja a legszebbnek, így borzasztó egy olyan műsor, mint az, ahol csak bántalmazzák egymást. Nem akartam még ebbe a kategóriába sem jönni, csak véletlenül bejött valahogy, és gondoltam akkor már megírom a véleményem. Azért örülök, hogy másoknak is az a véleménye, hogy az ilyen bántalmazós műsorok rosszak, és nem valók szórakoztatásnak.

jan. 10. 01:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Az ember Isten miatt jó, és Isten miatt tud jó lenni. Az embereknek szüksége van Istenre, nem lehet Istent elhagyni. Hinni kell Istenben mindig! Az ember nem bízhat önmagában. Istenben kell bízni, és csak Istent szabad imádni! Imádni kell Istent, és hinni kell Istenben! Higgyetek benne, és kérjetek tőle minél több segítséget!

Imádkozzatok Istenhez minél többet. Imádkozzatok Istenhez, hogy adjon bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek megbocsátók, szeressétek az embereket, ne legyetek ítélkezők, ne haragudjatok, ne legyetek bosszúállók. Imádkozzatok Istenhez, hogy küldje el nektek a Szentlelket, segítsen, hogy tudjátok követni Jézus Krisztus szavait, és segítsen, és űzze ki a gonoszt az emberekből, szabadítson ki a gonosz kötelékeiből, és segítsen, hogy védjen meg a gonosztól. Imádkozzatok Istenhez, hogy segítsen, hogy legyetek tisztelettudók, türelmesek, szeressétek az embereket, ne ítélkezzetek, legyetek alázatosak, és jószívűek. Imádkozzatok Istenhez, hogy növelje az emberekben az Istenbe vetett hitet, és hogy küldje el az embereknek a Szentlelket. Amikor imádkoztok, bocsássatok meg másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veletek, imádkozzatok értük is, imádkozzatok Istenhez, hogy Isten nekik is küldje el a Szentlelket. Csak az Istent imádjátok. Isten a legnagyobb, Istentől van minden jó, és nincs tőle rossz. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.

jan. 10. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!