Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szeretitek az X Faktort?

Szeretitek az X Faktort?

Figyelt kérdés
dec. 3. 21:46
 1/10 Kedves Vezető ***** válasza:
77%
Nem
dec. 4. 06:51
 2/10 egytitokzatoslány ***** válasza:
100%
Az utóbbi években nagyon lealacsonyodott a minősége és a showra mennek rá. Lehet ez mindig is így volt minden tehetségkutató sorozatban, de most náluk nagyon érzékeltem ezt. Valamint a hangtechnikust elküldeném egy tanfolyamra, ahol megtanulná a mesterséget.. Mert ez így nézhetetlen sajnos.
dec. 4. 09:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak régen szerettem még az első két évadot, 2010-2011 körül, amikor Nagy Feró, Malek Miki, Geszti stb voltak a zsűriben.
dec. 4. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem
dec. 4. 12:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem! Sokáig. De ez az évad már inkább C-Faktor lett.
dec. 4. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eddig szerettem. Idén is vártam. De ami most ment, az minősíthetetlen. Mintha valami paródia akart volna lenni. Übergáz. Nekem a Mátra LAx is hiányzott. Nem volt jó ötlet lecserélni arra a kiscsávóra. A Majoros is csak okoskodik. Rosszabb lett az új felállással. Az a fogatlan vinnyogó mulatósrepper is, akivel most megnyerették... 10 éve az előválogatón repült volna nagy ívben!

A spórolás nagyon a színvonal rovására ment. És ha ezeknél tényleg nincs nagyobb tehetség ebben az országban, akkor tényleg legyen akár több év szünet! És csak akkor indítsák újra, ha megfelelő szinvonalon le tudják rendezni.

dec. 8. 13:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Miért például Vastag Csaba meg erdemelte 2010-ben hogy ő legyen a győztes?
dec. 8. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Értem kérdező, szóval te utálod Vastag Csabát, de imádod Manuelt és most jöttél hergelni a népet?

Hát legyen. Amikor még énekelni is tudó ember nyerte meg az énekversenyt, akkor még jó volt a műsor (és ez nem csak az első évad volt)... De amikor már az egész átment népszerűségi versenybe és jöttek a rövidítések (12 hét helyett 6 hét)... Négyessével meg kettesével estek ki az emberek... Akkor már úgy érzem a készítők is megunták, essünk túl rajta elven haladnak tovább...

Én azt mondom, akkor inkább engedjük el az egész műsort, ha nem tudják normálisan végig csinálni. Így alig kapnak esélyt a versenyzők...

dec. 8. 15:13
 9/10 A kérdező kommentje:
Es a Megasztárról mi a véleményetek?
dec. 8. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
78%
Magyar 🍊 adót nem nézek évek óta.
dec. 8. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!