Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Akkor hogy is van ez? Hogyan,...

Akkor hogy is van ez? Hogyan, miután kapják a pénzt a köztévék pl: RTL? Valaki eltudná magyarázni?

Figyelt kérdés
Miért jó ha nézzük a tévét ? Ha nézünk egy új sorozatot ? Teljesen nem értem, még senki se magyarázta el. Légyszi valaki :)

2013. nov. 2. 21:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Az rtl nem köztévé, hanem kereskedelmi tv.

A bevételük elsősorban a reklámból van: minél többen néznek egy műsort, annál magasabb az ára a közben lévő reklámidőnek.

További bevétel a különböző szavazós műsorok sms küldésiből van.

2013. nov. 2. 22:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Most az X-Faktroból biztos jön be egy kis pénz. 3 percenként mondogatják a telefonszámot meg a kódot amit el kell küldeni.
2013. nov. 2. 22:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek köszi :)

De nem értem... miért jó a sok embernek, hogy küldik az sms-t :D na mindegy :D

2013. nov. 3. 00:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy időbe nagymamám is küldözgette ezeket az SMS üzeneteket az RTL-nek amivel 20.000 Ft-os telefonszámlát csinált. Aztán leszokott róla.
2013. nov. 3. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Kérdező, te milyen értelmi szinten lehetsz? Ilyen kérdést én is tettem már fel magamnak hogy miből van bevétele a tévéknek, ha ingyenesen nézhető a csatorna, de akkor kb. cak még 10 éves voltam. Te is kb. ennyi vagy most?
2013. dec. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!