Nah itt ki nyerne?

Figyelt kérdés
Deidara, Sasori, Tobi, Konan vs Gaara, Temari, Kankuro, Raikage (persze Tobi most nem hülyéskedik!)

2013. okt. 19. 13:05
 1/4 A kérdező kommentje:
nah? fogós kérdés? :D
2013. okt. 19. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
az akatsukis banda
2013. okt. 20. 13:21
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2013. okt. 20. 13:48
 4/4 Ren-D ***** válasza:
Hát tényleg fogós :D Szerintem Gaara,Temari,Kankuro,Raikage nyerne de tényleg csk szerintem.Mivel Gaara mostmár legyőzné Deidarát,Kankuro már láttuk hogy legyőzte Sasorit,Konan legyőzné Temarit és akkor marad az az állás hogy Gaara,Kankuro,Raikage vs Tobi és Konan.Szerintem Gaara és Kankuro amíg lefoglalná Tobit addig a Raikage legyőzné Konant(Konan nagyon erős de a Raikage túl gyors lenne neki.) aztán Tobi vs. Gaara,Kankuro,Raikage.....Tobi is brutál erős és tulajdonképpen sebezhetetlen de hárman lehet hogy megtudnák őlni.
2013. okt. 22. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!