Mit szólnál hozzá, ha Jerzy nyerné a Való Világot?
Figyelt kérdés
2011. máj. 5. 10:23
1/14 anonim válasza:
Örülnék neki, a finalisták közül ő az egyetlen, aki megérdemli.
2/14 anonim válasza:
Hát meglepne, hogy a magyaroknak ennyire nem szamít, hogy valaki mennyire buta.
3/14 anonim válasza:
Megbotránkozásom jeléül lemondanám a Disneyland-i utamat... :)
4/14 anonim válasza:
Örülnék neki,inkább ő mint a másik két játékos.
5/14 anonim válasza:
10:30-as. Mégis mi az amiért egyedül ő érdemelné meg? A másik kettő is ugyanúgy végigcsinálta, Éva rendesen megküzdött a fináléért. Azért ilyeneket nem kéne kijelenteni. Mind a 3 megérdemelné valamilyen szinten, csak ki ezért, ki azért.
Amúgy nem szólnék semmit, igazából nem lepne meg. Nekem amúgy is mindegy, hogy ki győz.
6/14 anonim válasza:
Igazából nekem mindegy. Annyiból lenne jó,hogy a Alekosz úgyis meg fog élni a hamarosan indulo müsorából(10milla) meg utána sem fog elveszni sztem. Éva meg tuti kap valami müsort vezetni valamelyik csatornán, szóval ö is biztosítva van. Jerzy viszont el fog tünni,mint szürke szamár a ködben.
7/14 anonim válasza:
Örülnék neki!!!
Hajrá szavazzunk Jerzyre!
Bár szerintem kizárt,hogy ő nyeri meg...sztem Alek fogja...
8/14 anonim válasza:
jó lenne, habár Jerzyt se nagyon bírom ,de inkább ő nyerje meg mint a másik kettő közül vmelyik
9/14 anonim válasza:
Nekem tök mindegy hogy ki nyeri meg. Azért szurkoltam hogy bélaúr+ a hugica kiessen, ez megtörtént részemről ennyi.
10/14 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a Ráczok eltűntek, innentől fogva mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!