Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyerne Alekosz vagy Beci?

Ki nyerne Alekosz vagy Beci?

Figyelt kérdés
Kinek van nagyobb eselye egy parbajon vagy akkar a finaleba es miert?
2011. ápr. 13. 23:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
hmm..jókérdés. Én Bécit szeretném. Csak az a baj, hogy nagyon sokan azt a buta alekoszt szeretik, hogy milrt, azt ne kérdezd, de fura, hogy csak olyannal beszéltem eddig azok közül, akik alekosz-fanok voltak, akiknek van vmi kis zizijük az agyukban. Itt a gyk-n is megnyílvánult már ez. szerintem ez magától beszél.
2011. ápr. 13. 23:18
 2/14 A kérdező kommentje:
En is Becit szeretem.egyet ertek az elso valaszoloval
2011. ápr. 13. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Bécit tartom esélyesebbnek, mert populárisabb személyiség, és azoknak akiknek önbizalomból több jutott, mint észből (tehát magyarország nagy részének) ez szimpatikusabb. Alekot értelmezni kell, meg kell fejteni. Ő olyan kis elvont figura, Béci meg mutatja a keménységet ami önmagában sikert arat. Én mégis mindíg, minden körülmények között kitartok Alekosz mellett!
2011. ápr. 13. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
36%

az első válaszoló tipikus Béci fan csak a provokatív böszmeség jön belőle.

én Alekoszt szeretném, mert nekem tetszik a sok hülyesége, normális embernek tartom, éjjel sokszor beszélgetett Anikóval vagy Olival akkor lehetett látni hogy nem hülye ember.

ettől függetlenül nem utálom Bécit érdekes én tudok róla rendesen beszélni, meglátom benne is a jót. ez a különbség köztem és közted. és akkor megdől a kis elméleted, hogy Alekoszért csak a zizisek rajonganak.

2011. ápr. 13. 23:28
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

ajj már olyan unalmas ez a mindig minden körülmények között.. -.- szánalmas már, olyan mint a bikicsunáj... de alekoszon nincs mit megfejteni, mert nem tudja használni a szavakat, maga sem érti mit mond, csak így akar okosabbnak tűnni. Meg úgy, hogy beszéd közben rángatja a fejét, és úgy beszél mint egy beképzelt majom. Béci legalább nem beképzelt. Lásd alekosz milyen észkombájn:

A "Vacsoracsatán" kiderült, hogy Alekosz és Béci is Balatonbogláron töltötték a nyári vakációt a gyerektáborban . Alekosz: "Én 9 éves koromban voltam ott és te?" Béci: "Én is 9 évesen voltam ott." Alekosz: "Na hát akkor lehet, hogy találkoztunk is, csak már nem emlékszünk egymásra." Béci: "Az nem lehet, mert amikor te 9 éves voltál, akkor én még csak óvodás voltam (3 éves)." Igen. Alekosz (32 éves) és Béci (26 éves) között valóban 6 év korkülönbség van. Szegény Alekosz egy jó darabig csak bambán nézett maga elé, mert sehogy sem értette a dolgot... :-))))))

2011. ápr. 13. 23:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Talán Alek, de szerintem gyengült mostanra.
2011. ápr. 13. 23:32
 7/14 anonim ***** válasza:
28%

Válaszom egyszerű és rövid lesz: Azért bámult maga elé, mert részeg volt. Ezt csinálta végig.

Különben a bikicsunájon még ma is röhögök :D

2011. ápr. 13. 23:34
 8/14 anonim ***** válasza:
hát legalább vki...én inkább sírok
2011. ápr. 13. 23:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Szerintem Beci nyeri meg a jatekot.

Alekosszal sincs nagy gond,de szerintem kicsit tulzasba viszi apiat es a kibeszelest,nekem mondjuk nem szimpatikus amikor ilyen.

2011. ápr. 14. 07:22
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Bízom benne, hogy Béci nyer. Alekoszról elég annyi, hogy beszélni, beszélgetni a hülye is tud, de nem mindegy, hogy miket zagyvál össze.
2011. ápr. 14. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!