Egy Béci - Alekosz párbajt ki nyerné meg?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 02:06
2/22 anonim válasza:
Alekinnyó!
Rácz nem olyan erős mint hiszik, egy unalmas senki aki döglik mindííg minden körülmények között, Oli feladta az egészet azért Rácúr ment vissza.
5/22 anonim válasza:
Most olvastam 6 milliós Béci tábora. Tehát Ő nyeri. De Én Aleknak drukkolok.
6/22 anonim válasza:
Ezt a hatmilliósat hol olvastad???
Amúgy Alekosz, Olivér tábora is rá szavazna, és nem azért, mert Olivér azt mondja (bár szerintem a ket tábor ugyanaz)
7/22 anonim válasza:
A hatmillióst a blikk vagy Bors egyik cikkének a hozzászólásában olvastam, hogy tegnap olvasta valaki a Népszabadságban. Ezt az újságot nem szoktam olvasni, nem is igazán hiszem, hogy ilyen jellegű témával foglalkozna, de az tény, hogy Bécinek hatalmas a rajongótábora. Bár kétlem, hogy ilyen sok lenne.
9/22 anonim válasza:
Nem azér, de te hülye vagy?? 6 millióan a vv-t nem nézik:S
10/22 anonim válasza:
6millió?:D
10 millióan vagyunk Mo-n:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!