Egy Béci - Alekosz párbajt ki nyerné meg?
Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 02:06
11/22 anonim válasza:
Ez a 6 millió olyan vicc, mintha most a kérdésre azt válaszolnám, hogy Zsófi nyeri a VV-t -.- 10millióan vagyunk, összál-szorozzál, aztán rájössz, hogy ezt leírnod nagy butaság volt.
Remélem Alekosz nyeri, szerintem megérdemli. Lehet sokaknak nem szimpatikus de alapjába véve nem egy rosszindulatú ember szerintem.
12/22 anonim válasza:
6 millió???? Az szerintem 6 ezer akart lenni.Facebookon is Béci hivatalos rajongói vannak 8.700-an , Alekosznak meg 27.400-an........
13/22 anonim válasza:
Alekosz nyerné. Az a 6 milliós rajongótábor jó nagy melléfogás. :) Facebookon Bécinek van 8750 körül, Aleknak meg közel 35ezer. Nem tudom Bécié milyen, de Alekoszé elég elszánt. Már tegnap írogatták, hogyha Gombi őt hívja ki, akkor szavazgatni fognak, hogy még nagyobb legyen a különbség, mint a Zsófival vívott párbajnál. :) Az online szavazásokat is ők nyomatják Alekoszt, érdekes, hogy a tegnapit is ő nyerte, meg a legedzetebb villalalósat is. Szóval nemcsak hogy sokan vannak, de egy masszív rajngótábor is egyben. Bécinek esélye sincs.
14/22 anonim válasza:
Szerintem Alekosz nyeri és erősen megérdemelné! Stílusra is sokkal jobban tetszik szerintem a nézőknek, mellesleg (tudom nem ilyen szempontok alapján kell dönteni) a nyeremény is jobb helyre menne, mert Béci úgyis fel lesz karolva, mint rapper. Én nagyon szeretném, hogy Alekosz nyerje meg, de ha nem is Ő, akkor legalább ne cigó! Puszi az Alek fanoknak!
15/22 anonim válasza:
Ha Béci nyerné nagyobb lenne a felháborodás mint az öröm! Hajrá Alekosz!
16/22 anonim válasza:
Szerintem a csávó aki 6milliós rajongói tábort írt, szerintem a Kárpát medence és a körülötte lévő országok roma népességére értette a 6millió főt.
17/22 anonim válasza:
Ez vicces! Ha igaz hogy 6 milliós a tábora és többség cigány, ezek után még ők a kisebbség Mo-n? :/ Remélem ez a 6 millió csak hülyeség...
18/22 anonim válasza:
:) 6 millió :) Egyértelmű!!! Alek!!! :) Imádom azt a hülye fejét....
20/22 anonim válasza:
SIMÁN ALEKOSZ NYERI MEG AZ EGÉSZ VV4-ET!!!! A BÉCI egy nagyképű s.ggfej!!! Ezek után azon sem csodálkoznék, ha Szandika kint hagyja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!