Anikó vs. Éva párbajban szerinted ki nyerne?
Figyelt kérdés
Szerintem Anikó.2011. márc. 14. 19:44
1/12 anonim válasza:
Hát szoros lenne nagyon, de szerintem Éva.
2/12 anonim válasza:
Remélem az Anikó, Évának ott már nem lenne helye.
3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem így lesz:
1. Alek
2. Béci
3. Anikó
4. Éva
5. Laci
6. Gigi
7. Jerzy
2011. márc. 14. 19:50
4/12 anonim válasza:
Kb. A 3-4. hely az, ami nem biztos.
5/12 anonim válasza:
Én Évát is és Anikót is szeretem, de tuti Éva menne vissza .
Szerintem:
1.Alekosz
2.Béci
3.Éva
4.Anikó
5.Laci
6.Gigi
7.Jerzy
6/12 anonim válasza:
Hát én ezt megtippelni sem tudnám. Izgalmas párbaj lenne, és ki tudja, lehet lesz is ilyen. Hogy szoros lenne, az biztos.
7/12 anonim válasza:
Hát ez az a párbaj amit nagyon nem tudnék előre megtippelni. Szerintem ők ketten kb ugyanolyan erősek lehetnek. De Évára szerintem sok Alekosz rajongó is szavazna. Más kérdés, hogy annak van-e értelme, főleg ha azt nézzüók, hogy Anikó és Éva ha párbajoznak az már nagyon a végén lesz, akkor meg már nem igazán szavaznék valakire mert az a kedvencemmel jóban van, de ki tudja kik meg igen..
8/12 anonim válasza:
hát én bírom az Évát is, de nagyon remélném h Ani nyerne, nekem am is ő a kedvencem :)
9/12 anonim válasza:
sztem éva:S. a sorreend a játék végén igy lesz:
7.Jerzy
6.Gigi
5.Laci
4.Anikó
3.Éva
2.Béci
1.Aleksoz
10/12 anonim válasza:
Bíznék benne, hogy Anikó. És add drága jó Istenem, hogy az 1. helyen ne Alkesz legyen! Bárki, csak ne ő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!