Ki nyer ma az Éva Gigi párbajban?
Figyelt kérdés
Szerintem ÉVA!!!2011. ápr. 3. 16:54
1/10 anonim válasza:
ma van a párbaj? én tegnap vártam rá aztán elmaradt. azt hittem csak jövő héten lesz.
2/10 anonim válasza:
Szerintem is Éva, azért, mert izgalmasabb egy ordenáré hölgy, viszont nem ő fog nyerni a fináléban.
Akik szerint meg ez amatőr színészekkel felvett cucc, azok gondolkozzanak el, hogy mennyire olcsóbb egy raklap érzelmileg sérült barmot berakni egy villának nevezett ólba, hogy elvegetáljanak.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Annnnnyira szeretném,ha az Éva menne vissza!És nem azért,mert szórakoztató,mert ha egész nap a Gigit mutatnák,az is szórakoztató lenne...én eltudnék röhögni a színjátszásán XD.Szerintem az Éva többet ér,mint a két Rácz,akik titkolóznak,meg színészkednek stb.,stb.!Örülök,hogy ennyien az Évát várjátok vissza!
2011. ápr. 3. 18:19
9/10 A kérdező kommentje:
:S Nem Éva nyerte volna meg,hogyha nem mutatják meg az állást!
2011. ápr. 4. 16:11
10/10 anonim válasza:
Ja, a pereputty, a tesvérek mozgositva voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!