Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok ByeAlex 10....

Mit szóltok ByeAlex 10. helyéhez és a különböző országoktól kapott pontjaihoz?

Figyelt kérdés
Előbbre v a végére vártátok? és a német max. pont?
2013. máj. 19. 10:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Én megkönnyeztem a német 12 pontot.És örülök Alex 10. helyének.De viszont Ausztriától szemétség volt,hogy nulla pontot kaptunk.
2013. máj. 19. 11:05
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Az egyértelmű volt, hogy top5-be nincs esélye, bár egy részt sem láttam, csak az Eurovízión nem a teljesítmény a lényeg.
2013. máj. 19. 11:20
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Első: szemétség,h Ausztria nem adott nekünk pontot? A finnek minden évben adnak nekünk, mi kb. sose adunk nekik... És miért az osztrákoktól vársz pontot? Ott vannak a híres erdélyi magyarok, akiktől 0 pontot kaptunk...

Az Eurovízió nem arról szól,h melyik a legjobb dal (bár sztem most tényleg a legjobb nyert), de ennek ellenére én örülök,h ByeAlex a 10. lett és mindenki megbizonyosodhat róla,h nem csak a szar tömegzenének van helye ilyen eseményeken.

2013. máj. 19. 11:55
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyian leszólták, hogy igazán meglepetés volt a 10. hely. Szívből gratulálok neki, nincs oka szégyenkeznie, hiszen külföldön láthatóan imádják Őt és a dalát is:)

(A finneknek nem csoda, hogy idén sem adtunk, borzalmasan gagyi volt az a dal, amivel indultak.)

2013. máj. 19. 12:02
 5/13 A kérdező kommentje:
Románián én is nagyon beglepődtem: mind azon, hogy mennyire elöl végeztek a vackukkal, mind azon, hogy ránk se bagóztak.
2013. máj. 19. 12:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Örülök neki, mert valami igazán egyedivel ment ki Malmöbe, büszke vagyok rá.

Az egyik válaszolótól idézve:

"Ott vannak a híres erdélyi magyarok, akiktől 0 pontot kaptunk... "

Csakhogy Románia területéről a voksolás lehetetlenné vált, miután állandóan foglaltat jelzett, nagyon sok romániai magyar panaszkodott és szóvá is tette, hogy egyszerűen nem tudtak szavazni. Erről ennyit...

2013. máj. 19. 14:07
 7/13 anonim ***** válasza:
6. válaszoló: nem hiszem h épp csak a magyarokra nem tudtak szavazni...
2013. máj. 19. 15:12
 8/13 anonim ***** válasza:
gondoltam h benne lesz az első 10.-ben.
2013. máj. 19. 16:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon örülök neki.Nem tudom,hogy sok ember miért volt felháborodva azon,hogy Ő ment ki.Szerintem egy igazán aranyos dal,nekem nagyon tetszik.Ausztriától pedig tényleg nem volt szép dolog,hogy nem adott pontot,a német 12 pontnak pedig hihetetlenül örültem.Úgy gondolom,hogy övé volt a második legjobb dal,nekem Farid Mammadov(Azerbaijan) dala tetszett a legjobban,a Dánoké nem jött be.
2013. máj. 20. 18:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez az egész csak politikai fricska a kormánynak,mivel Wolf Katit Orbánék nyomatták,ezért politikai alapon lepontozták.Most,hogy B.Alex mögé nem sorakozott fel a kormány,megjelenése és stílusa pedig kedves a dekadenciát kedvelő nyugati liberálisoknak,így rögtön felpontozták.Had legyenek ilyen sztárjaik és példaképeik a magyaroknak.
2013. máj. 22. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!