Érdemes venni beltéri egységet?
Tudni kellene, hogy milyen vételt használsz.
A földfelszíni vételnél feltétlen, mert előbb-utóbb úgyis kell. Itt lényegében 7 csatornát foghatsz ingyen (ha a beltéri alkalmas HD vételre, akkor a HD adásokat is), a többi csatorna vételét kis csomagok kártyás előfizetésével elérhetsz.
A kábel szolgáltatóknál annyi a különbség, hogy javul a vételed, itt célszerű bérelni a beltéri egységet, ezen kívül más kiadásod nincs.
ma 17:03
Én egy 28 éves tetőantennával, mindenféle erősítő nélkül HD minőségben is tudom a földfelszíni adást fogni.
Természetesen használok kábel szolgáltatást is, a földfelszíni nekem csak a HD vétel ingyenes eléréséhez kell.
A beltéri egységek árai széles skálán, nagy választékban szóródnak:
Budapesten lakom én is, ráadásul lakótelepi négyemeletesek között (nincs közvetlen rálátásom semmilyen tévétoronyra), és kiváló a vétel.
7 csatornát fogok (DVB-T módban): m1, m2, Duna, Duna World, TV2, RTL Klub, Euronews - mindezt ingyen. :-)
FZ3 erősítős szobaantennát használok, amelynek bolti ára 3-4 ezer ft, de apróhirdetési oldalakon akár 1500 ft-ért is megvásárolható.
Tehát, nem tudom megerősítő az előző válaszoló megjegyzését, hogy drága lenne egy ilyen szobaantenna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!