A UPC ad úgy beltéri egységet, hogy nem kérem a szerelést?
Figyelt kérdés
Műholdas elosztóval oldanám meg.
Ilyennel gondolnám.Második TV készülékhez lenne.
2013. márc. 10. 13:02
1/3 belapus válasza:
A UPC, alapból, a "szereld magad" megoldás híve.Pénzért, természetesen megy a szerelő is.
Az első beltéri ingyenes, minden további fizetős.
2/3 anonim válasza:
Bármit ad. Nekem telefon+net+tv 2 médiabox van. Amikor aláírtam a szerződést, kezembe adtak egy rakás dobozt, otthon összedugtam, működik, örülök.
Előtte kijöttek a "szakembereik" (alvállalkozó UPC-s pólóban) nem jók a kábelek, nem jók az elosztók, ők erre nem kötik rá, a netnél a visszirány nem fog működni, át kell kábeleztetni valami antennással...
Ezt a megrendelést lemondtam, és kértem még aznap egy újat, saját szereléssel. Azóta is, évek óta gond nélkül működik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, tudom hogy a + beltéri pénzbe kerül,a szerelési díjat hagynám ki ami tán vagy 7000.- körül van!
2013. márc. 10. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!