Hogy tudom a digitális beltéri egységet beállítani úgy hogy működjön ausztriába?
Figyelt kérdés
[link] van egy ilyen gépem,viszont az a soklábas scart kábel azt hiszem így hívják az nincs,kell egyáltalán hozzá? és össze lehet ezt hozni úgy is ha központi a dugaj a falba,vagy csak saját parabolával. Ha valaki tud kérem segítsen.2013. febr. 12. 21:56
1/5 anonim válasza:
Ez egy műholdvevő, tehát parabolaantenna kell hozzá, amit az Astra műholdakra kell állítani (19,2 fok kelet). Ha a központi dugalj egy parabolában végződik a tetőn, akkor az is jó, de ha pl. kábelszolgáltatóé, akkor nem. Scart kábel nem feltétlenül szükséges, koaxkábellel is csatlakoztatni lehet a tévéhez, bár scarttal szebb képet kapnál és nem is drága (pár száz forint).
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget vettem egy scar kábelt közbe 20 euró volt valami aranyozott anyámvalaga mind1 nem megy tönkre soha... összedugtam és nem talál adást csak azt irja ki hogyhangoljon az upc csatornákra de nem értem mire meg hol?
2013. febr. 13. 17:09
3/5 anonim válasza:
UPC kártyád van hozzá? Mert ez a készülék csak azzal együtt működik.
4/5 A kérdező kommentje:
de van ááámmmm
2013. febr. 27. 18:42
5/5 A kérdező kommentje:
Néztem a jófogás.hu-n 2500 ér kapni tányérat fejjel...
2013. febr. 27. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!