Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szulejmán, kérlek fogjunk...

Szulejmán, kérlek fogjunk össze hogy előrébb rakják! Egyetértetek?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ti komolyan azt hiszitek, hogyha egy kérdés alatt fellázadnak négyen-ötön, akkor az RTL klub vezetősége ide-oda fog pakolgatni műsorokat a kedvetekért? Egyáltalán a kérdező mit várt?

Ott nem 14-15 éves gyerekek, (én is 15 vagyok, de ahogy igy elnézem, érettebb vagyok nálatok), hanem felnőtt, tanult szakemberek állitják össze a műsort. Attól, hogy ti nem nézitek a gyanú árnyékábant, vagy a mexikói sz*rokat, attól még más igen. Ez nem ennek a korosztálynak lett kitalálva, hanem a nyugdijas nénikéknek, akiknek nincs jobb dolguk, és ők szeretik az ilyesmit.

Amikor a Szulejmán megy, az a főműsoridő. Ha előrébb fogják rakni, akkor csökkenni fog a nézettsége, mert az emberek többsége nem alszik el a Barátok Közt után, délután vszont nem ér rá. Tehát ez a főműsoridő, ekkor megy a Doktor Csont, a Mentalista, a Szulejmán, a Zöld ijász. Ezektől a sorozatoktól mind nagy nézettségszámot remél az RTL, ezért rakja főműsoridőbe.

Gondolkozzatok már egy kicsit, mert ez a lázadozás, meg követelgetés egy kérdés alatt elég szánalmas.

2013. máj. 20. 10:40
 12/13 A kérdező kommentje:
hát te is az vagy de mind. Am igy meg mi nem tudjuk megnézni. És mások is örülnének ha hamarabb lenne. Meg minden nap. Meg am. sztem mi vagyunk többen nem az idős nénik.
2013. máj. 22. 16:30
 13/13 Tori17 válasza:
En ugy akarnam, hogy minden nap 1 resz es akkor jobb lenne neha alig birom kivarni a szerdat :D
2014. febr. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!