Mi a véleményetek a gazdák választott lányairól?
Valahogy olyan érzésem van, hogy a műsor készítői rendezik a történeteket. Gyanús, hogy Tomin kívül rögtön szinte másnap kiderül, hogy nem működik a dolog.
Egyébként nem értem, hogy aki nem szerelmes, az miért nem vallja be időben? Miért veszi el mástól a lehetőséget?
Dehogynem! Egy pillanatig nem tudtam egyikről sem elképzelni, hogy majd kimegy hajnalba a földre dolgozni. :)
az volt a legjobb, amikor reggel a Szilveszter könyörgött a csajnak, hogy nem kell smink, csak az állatokhoz mennek ki. :)
De a Tomiék aranyosak. Jó, hogy nem azt a klimaxos nőt választotta. Fú de irritált.
Őszintén szólva csak a tegnapi adást láttam a sorozatból, meg itt-ott néha elkaptam egy egy műsorajánlót, így a szereplőket sem ismerem, de gondolom a leírásomból felismered őket.
A beleznai pár: nagyon szimpatikusak voltak és biztos vagyok benne hogy együtt fognak maradni, hiszen odavannak egymásért. Nagyon aranyosak együtt.
A második pár akik együtt maradtak. Ez szerintem inkább ilyen látszat-ideiglenes megoldás lehetett, nem hinném, hogy hosszabb távon működne a kapcsolatuk, hiszen a fiú mondta is, hogy nem szerelmes.
A két srác akivel kicsesztek (vagy saját magukkal csesztek ki), őket sajnáltam nagyon.
Amelyiküknek a szőke "párja volt" hát azt a csajt legszívesebben fejbe rúgtam volna a viselkedése, a beszólásai meg a pofa vágásai miatt. A manus pedig még próbált is közeledni hozzá, meg elnézni a h*lyeségeit, pedig egyből dobnia kellett volna.
A győzike hangú gazda pedig bele is szeretett a nőbe, az meg dobta. Pedig tök kedves és jó embernek tűnik. Remélem azért megtalálja a párját és nem az ilyen ribi alapján ítéli meg a nőket a továbbiakban!
Az utóbbi kettő nőnél úgy gondoltam, hogy abszolút nem a szerelem, vagy a gazdálkodás miatt jelentkeztek a műsorba, hanem azért, hogy legyen egy kis ingyen nyaralásuk, aztán majd a végén azt mondhassák, hogy "nincs meg az a bizonyos szikra".
Tomi gazda meg a párja nagyon jól összeillenek,a szülőknek is tetszik a lány xDD
Bence és Melinda háááááát....nem lesz szerintem több köztük.
András gazdának a sötét hajút kellett volna választania,nem Orsit.Vele jól járt volna.
Szilveszternek is a sötét hajút kellett volna választania,azzal jobban járt volna ő is.Réka nagyon idegesítő volt már a vége felé,neki nem jó semmi,bla bla.
Jó kis műsor volt,lehetett rajta röhögni,szép volt a táj.:)
A nyiltszini szexet ki nem hagyták volna! Hja kérem, ez nem a NÉMET eredeti. Itt plázamacákat választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!