Az RTL klub-on miért van mindig a Bud Spencer-es film?
Amint leadják az összes film sorozatát, kezdik előlről.
Emlékszem, hogy régen Luis de Funes filmeket is adtak ezen az adón. Ezek szerint ez a film sorozat is megvan ennek az adónak.
Személyem zerint a Luis de Funes-es jobb, mint a Bud Spencer-es.
Valamint minden adón állandóan ugyanazt a filmet ismétlik, soha nem adnak le újat.
Ezért szerintem nem érdemes beköttetni ezt a mindigTv-t ha lesz az átállás, (én legalábis biztos nem. Mert azon is ugyanezek az adók lesznek továbbra is. Ez szerintem azért van, hogy az állam mindenkitől magyarországon be akar szedni 10 ezer forintot a dekódolóért. Utána meg ugyanazt a filmeket bámulhatjuk továbbra is.
"Személyem zerint a Luis de Funes-es jobb, mint a Bud Spencer-es."
Ez a te véleményed, másoknak valószínűleg a Bud Spencer-es filmek tetszenek jobban, ezért adják azokat.
"Valamint minden adón állandóan ugyanazt a filmet ismétlik, soha nem adnak le újat."
Új filmeket megvenni pénz, a sok hülye meg ugyanúgy megnézi a régi szart is, akkor minek fektessenek be?
"Ez szerintem azért van, hogy az állam mindenkitől magyarországon be akar szedni 10 ezer forintot a dekódolóért."
Nagyon okos vagy. Véletlen sem azért, hogy jobb minőséget, olcsóbban, korszerűbben (máshol már évek óta szinte csak digitális adás van) lehessen sugározni. Persze az államnak is biztos van ebből haszon, de rögtön az idióta összeesküvés-elméleteket gártani...
"Ez szerintem azért van, hogy az állam mindenkitől magyarországon be akar szedni 10 ezer forintot a dekódolóért."
Azért ez nem így van. Az állam komoly milliárdokat ruházott be a digitális átállásra, nem véletlen húzzák-halasztják.
Régen az "átkosban" is komoly előfizetői díj volt arra a másfél csatornára.
1 Azért mert kifizették rá a jogdíjat.
2 Mert tudják hogy erre mindig vevő a nép, ha nincs semmi jobb. Nyugi kál tv-n is a TV2-nek és a RTL nem van a legtöbb adója. azokon is mindig ismétlik a műsorukat. már ott tart az ember hogy nem is érdemes semmit felvenni, mert pár hét vagy nap múlva újra leadják, vagy a másik adón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!