Ugye a Magdi anyus a mennyországba került?
Figyelt kérdés
anyira szomi vok hgy meg kelett halnia a magdninéninek és hiányzik :((( ugye most az angyalkák közöttt van?2012. szept. 2. 10:08
5/11 anonim válasza:
Hát volt pár bűne azért... hiszen a Bálint nem is a Vilitől volt, meg állandóan pletykált meg belepofázott mások életébe... de ettől függetlenül sztem a mennybe került... :D
6/11 anonim válasza:
még mindig Körözzük a gyilkos galacsin néven elhíresült illetőt.
7/11 anonim válasza:
Magdi anyus csak a többiek számára halt meg, amúgy titokban elment a szeretőjéhez új életet kezdeni! :D
8/11 anonim válasza:
Magdi anyus nem a menybe van láttam h visszatért a szelleme a tv ben láttam eskü
9/11 anonim válasza:
Új Hír!Elkapták a galacsint!holnap lesz a tárgyalás de több mint valószínű hogy halálbüntetést kap,bedobják a tüzbe
10/11 anonim válasza:
úristennn.......ez már fáj b@zdmeg ténleg ilyen hülyevagy??
Nem halt meg csak állást kapott nemtudom(ésnemis érdekel) h. hol természetesen jobb pénzért és odament ha csak egy film vagy reklám vagy bármi akk most van píze na mindegy ne sajnáld!! Amúgyis holélsz te??? Hát már mikor meghalt....Úristen...fúúúúh b@zdmeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!