Emlékszik valaki jó pár évvel ezelőtt futó Második csók film sorozatra? Melyik évben játszotta az RTL klub?
2012. okt. 1. 18:30
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
Ja igen,de az RTL-en mikor sugározták?
Nem emlékszem már!
2000 eleje,vagy 90-évek közepe vagy vége felé?
2012. okt. 1. 20:13
3/5 anonim válasza:
Én még emlékszem rá, szóval 1994 körül lehetett, szerintem kb 1994-1996 között :)
4/5 A kérdező kommentje:
Basszus mintha tegnap lett volna!
Minden délelőtt megnéztem!
eredetileg Először a francia TF1 csatornán sugározták 1995 októberétől 1998 januárjáig.
Ne már,hogy 16 éve volt,az RTL-en...ezt nem hiszem el,hogy ennyi idő eltelt volna azóta!
Borzalmasan telik az idő! : (
2012. okt. 1. 20:37
5/5 anonim válasza:
:) Amúgy ez 3 sorozat volt az első a Helen és a fiúk, aztán az Első csók, aztán a Második csók Ez mind 1990-1998 között volt :) tényleg repül az idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!