Ti szeretitek ezt az új The Voice tehetségkutatót?
Nem!
Én a közönségben ültem, mint fizetett tapsoló, két felvételen voltam. Hát, nem egy nagy szám, nekem annyi elég is volt, úgyhogy a tévében nem is nézem. A dalok némelyike áthangszerelve szörnyű, meg nem is értem, minek kell oda zenekar, hiszen csak fél percig énekel egy-egy előadó. A választott dalok se a legjobbak. A zsűri is erőltetett.
Egy szó mint száz: sokkal fiatalosabb, lendületesebb és szórakoztatóbb az X-faktor, de még a Megasztár is jobb volt. "Profi" énekesek ide vagy oda.
Több helyen hallom-olvasom ,hogy az emberek nagy részének nemigen nyeri el a tetszését a Voice.
Nem tetszik,nem szeretem.
X faktor szazszorta jobb.
Nekem tetszik, végre már kevés a hamis hang.
Nagyon zavart, hogy rengeteg olyan szerepelt énekes műsorokban, aki nem tudott énekelni.
Akkor hol a példa, miről beszélünk?
Azért legalább tudjon már énekelni, akit odaállítanak.
Nekem sem tetszik. Olyan Made in China feelingű, erőltetett, gagyi.
Viszont az tényleg pozitívum, hogy itt legalább tudnak énekelni egy bizonyos szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!