Szeretitek Az X Faktorból Kovács Erika KEri-t? Miért? Szerintetek bejut? Nekem ő a kedvencem és imőádom
Nem szeretem. A korosztályos csapatból ő a leggyengébb hangilag szerintem. Amit a táborban csinált az egyik lánnyal az meg gusztustalan volt. Mindenki tudta, hogy az még az ő része lett volna , de ő szépen hátralépett ,mintha a másik lány nem tudná, hogy ő neki kell énekelni. De még a nézők is érezték, hogy Erika nem fejezte be az ő részét, mert olyan egyértelmű volt már a szöveg rész is. Mondok egy példát: Tnt kicsi gesztenye: kicsi gesztenye ,barna a szeme, úgy mosolyog rád, mintha te is tudnád....ez még Erika része, de ő már abba hagyja a 'mintha te is' után. Ugye ,hogy te is érzed kérdező, hogy ilyen hülén nem osztanak ki szövegrészt?
Meg elég nagyképűen mondta, hogy nem érdekel ha egyikünk nem jut tovább a rontás miatt, hát tudta, hogy a mentorok azt hiszik, hogy a másik lány hibázott, és még szerencsétlennek mondták is, hogy ne mutogassunk másra, ha hibázunk. Ha jól emlékszem azt is ez az Erika mondta, hogy ő bármit megtesz, hogy bejusson. Ezután én azt vettem ki, hogy átgázolok bárkin, ha kell... Remélem ő nem jut be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!