Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek igazságos volt,...

Szerintetek igazságos volt, hogy a PJZ esett ki?

Figyelt kérdés
Adélkának vagy a Beának kellett volna....
2012. okt. 20. 23:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
De aki azt gondolja, hogy a P.J.Z jó, az miért gondolja? Vki magyarázza már meg nekem. Vagy ti nem halljátok, hogy k.rva hamisan énekelnek? És ez nem csak olyan hamis, ami a többi versenyzőnek néha becsúszik, hanem totál hamis, egy tiszta hang sem hagyta el a torkukat
2012. okt. 21. 11:24
 22/30 anonim ***** válasza:
77%

Ezt az egeszet amugy tobbfelekeppen lehet megkozeliteni.

De amit a 6. valaszolo irt,baromsag!

Ne mond mar,h egy hang sincs. Meg Antal Timi teljesitmenye rossz,akkor mi f.sz jo neked?.

Ha showt nezzuk,akkor igenis jo a pjz,ha a hangot akkor Olah Gergo es Antal Timi a kiemelkedo.

De azert azt rohadtul tulzas kijelenteni,h nincs koztuk jo. A 6. Valaszolon akadtam ki....

2012. okt. 21. 11:35
 23/30 ham1lkar válasza:
55%
Már az élő műsor előtt kiderült, hogy jópofaságuk, eredeti humoruk ellenére mindig ugyanazt adják elő. Ez itt a pidzsizí, ennyi volt a nagy mondanivalójuk. Nem unalmasak voltak már, hanem egyenesen bosszantóak.
2012. okt. 21. 13:31
 24/30 A kérdező kommentje:
2012. okt. 21. 13:36
 25/30 anonim ***** válasza:
66%

Látom a kultúra megint kiverte a biztosítékot :))

Most komolyan azt várod, hogy linkeljek olyanokat, akik szerintem jó zenészek?

Mert vannak ilyenek, csak épp nem itt.

Ott volt rengeteg ember a válogatón, nem hiszem el, hogy nem lehetett volna olyanokat válogatni, akik nem énekelnek hamisan.

És mondhatod nekem 100x, hogy a Timié tegnap szuper volt..hogyne, hamis volt.

Az előző nem volt rossz, de ez az volt.

Gergőre, mint mondtam, nem rossz.

A lányok közül pedig nálam a lánycsapat az, aki a legjobb teljesítményt nyújtja.

De ettől még senki sem olyan, hogy hasra essek tőle és nem hiszem el, hogy egyébként nem lenne ilyen, csak ők nincsenek az élő showban.

Nem tudom a Voice-ot néztétek-e, ott volt az a lány, Veres Mónika.

Ha ő az X faktorban lenne, magasan verné az egész mezőnyt.

2012. okt. 21. 13:36
 26/30 anonim ***** válasza:

Hat pnt nem!

Antal Timi ezerszer jobb mint az a Veres Moni!

2012. okt. 21. 20:25
 27/30 anonim ***** válasza:
70%

Maximum szimpatikusabb, de zeneileg nem.

És ezen kár vitatkozni, ez nem tetszés vagy nem tetszés kérdése, hanem hogy helyén voltak-e a hangok, vagy sem. Mennyire volt tiszta, hányszor csúszkált el, stb.

Én ezek alapján hasonlítom össze a két dalt, és óriási a szakadék közöttük.

2012. okt. 21. 23:31
 28/30 anonim ***** válasza:

Jah,mert te biztosan nagyon ertessz hozza.

Tudod,mikor melyik hang csuszik el.

Figyelj,oke az igaz,h mindenkinek mas a kedvence... De az abszolut nem igaz,h az x faktorban nincs olyan,aki hangilag megfelel !

A Veres Monirol csak annyit,h o meg a Caramellel enekelt egyutt ,a musorban meg ugy nezte,mint aki nem latta. Mindegy,nem is ez a lenyeg. Az,h helytelen kijelentes,amit irtal!

Ennyi.

2012. okt. 22. 09:22
 29/30 anonim ***** válasza:

A szombati adás messze a legrosszabb volt, mondjon bárki bármit! Oláh Gergő a legjobb, neki kellene megnyernie.

Az első 5-ben a helye: Oláh Gergő, Antal Timi, Like és a Spirit, a többiek mehetnek a levesbe!

2012. okt. 22. 11:30
 30/30 anonim ***** válasza:

Úgy ugrotok a zsűri véleményére, hogy az már fájdalmas.

Ami zeneileg oké, az oké, ami nem, az nem.

Mondom, engem nem érdekel, hogy ki szimpatikus, ki kedves, ki hogy és mint csinál, hogy néz ki, mennyire nyávog, mennyire aranyos, engem csak az érdekel, hogy mit nyújt.

Ott pedig zeneileg szakadék van.

Azt pedig mellesleg mondom, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, múltkor itt linkelte valaki azt hiszem, hogy mennyien írtak a színvonalról.

Felőlem megint sorba vehetem, akik ott vannak, kezdhetem akár Timivel is és kijelenthetem, hogy hamis, mert az volt, a hangja szép, de ettől még hamis. Bea detto, csak előadni tud. Adél, aranyos, őszintén kedvelném, mert egy kedves jó lelkű lány, de attól még hamis ő is. Soroljam tovább?

Ez egy énekverseny, az ének mellett kellene bennük lennie az X-nek, nem helyette.

Szerintem 12 olyan embernek kellett volna ott lennie, aki a színpadon képes tisztán énekelni és emellett egy egyéniség.

2012. okt. 22. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!