Szerintetek igazságos, hogy Vastag Csaba nyerte az X-faktort?
Szerintem nem!
Nikolas sokkal jobban énekel, csak a sok tinó a szépfiú kis Csabára szavazott, am meg Nikolas sokkal jobban néz ki...
1 nem tudom ki ez a fickó
2 hála istennek nincs tévém
3 ki nem szarja le?
NEM!!
Az igazságos az lett volna, ha Janicsák Veca nyeri, és ezt nő létemre mondom.
Csaba sármos fiú, de erősen manipulálta a közönséget azzal, hogy nyilvánosan annyira ragaszkodott az öccséhez. Nem kétlem, hogy szeretik egymást, de így állítom, hogy duplájára nőtt a rajongótábora, és emiatt nyert.
Amúgy, ha már ketten maradtak, nekem a Nikolasz hangja kellemesebb volt.
Nem.
Szerintem volt egy pár elképesztően jó lány, de azok még a selejtezőkön kiestek. (Valószínűleg a súlyuk miatt, én ezt erősen hiszem.)
Egyébként a Nikolas rohadtul irritált a kalapjaival. A hangja olyan, mintha vattapamacs lenne a torkában, és énektanár létére illene tudnia, hogy vibrato közben nem mozog a száj.
vecának kellet volna nyerni:)
de igy akármelyik is nyert volna Nikolas vagy Csabi,mindegyikőjük ugyanolyan jó...
ezt meg majd elis hisszük hogy az ismerösöd feltörte az x faktor honlapját mi....c c c :D semmi nincs megbeszélve!!
20:19 háááát.... ízlések és pofonok....
Nem tudom, mi lehet irritáló egy gyönyörű szép, intelligens lányban, akinek a hangja csodálatos volt. Sosem volt hamis, és nagyon jó dalokat választott.
De mindenkinek joga van a véleményéhez, és őt sem szeretheti mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!