Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek ki fogja megnyerni...

Szerintetek ki fogja megnyerni az X Faktort? És szerintetek jó a Csobot Adél? MI a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

2012. okt. 13. 17:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Gergő és Timi a nyerők.
2012. okt. 15. 19:30
 12/15 pattancs válasza:
Szerinted rossz az Oláh Gergő?? o.O akkor barátom neked valami ízlés ficamod van...Gegő a legjobb..Adél meg nem tud más csak netetni -.-" ha bánat van.. vagy akármi az MINDIG nevet...nagyon útálom -.-"
2012. nov. 8. 15:32
 13/15 A kérdező kommentje:

Szerintem nem béna, de azért nem a legjobb. Csobot Adélnak szerintem nem énekelnie, hanem színészkednie kéne. Abban a nyerő! Nekem Oláh Gergő szimpi, de szerintem nem a legjobb. Ebben a mezőnyben szerintem Timinek van jó hangja, meg a Zámbó Krisztiánnak.

Az apjától örökölte a tehetségét, nagyon jól énekel.

Mi a véleményetek Zámbóról?

2012. nov. 9. 18:25
 14/15 Lipták Viktória válasza:
szerintem oláh gergő fogja megnyerni.. :)
2012. nov. 23. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Zámbó Krisztián a legbénább!!!. Te teljesen süket vagy?? Semmit se örökölt az apjától!! Vagy Jimmy rajongó lehetsz, vagy süket és az arcokat nézed. De még így se értem, hogy lehet neked szimpi a Zámbó gyerek!! Nincs egy olyan hűde csodálatos feje!!
2012. nov. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!