Mit szóltok ahhoz, hogy Csobot Adél jutott be, nem Danics
Dóra?
Figyelt kérdés
Mindenki Dórát várta, majdnem egyöntetűen. Erre olyan jut be, aki színészkedik, előadja magát. Nyilván jó a csaj is (jó ott már mindenki), de voltak nála sokkal jobbak. Nem értem a továbbjutást.
2012. okt. 7. 00:40
1/10 anonim válasza:
Azt hogy kamu az egész , ildi elintézte hogy a szomszídjá tovább menjen .
Figyeljétek meg a Zámbó is menni fog.
2012. okt. 7. 00:52
2/10 anonim válasza:
kabare.
2012. okt. 7. 00:56
3/10 anonim válasza:
Milyen mindenki? Ezt most nem értem! Te ismersz ott mindenkit?
2012. okt. 7. 01:11
4/10 anonim válasza:
pont ezért jutott be,mert színészkedik,aranyoska,alakuló románca van,ergo érdekli az embereket,többen fognak rá szavazni.
danics dóra,meg egyértelmű volt,hogy nem jut be,mert nincs meg hozzá a külseje,karizmája.
felejthető karakter.
én a pocahontast vettem tutira,de az ucsó fellépése tényleg nem volt meggyőző,uh jogos a kiesése az alapján.
2012. okt. 7. 03:08
5/10 anonim válasza:
Az egész műsor egy nagy melléfogás. A zene, és a zenélés, bármennyire furán hangzik, az egy nagyon komoly szakma.
Az egyszerű emberek döntő többsége nem ért hozzá. Csak a külsőségek alapján szavaz. NA EZ ITT A BAJ.
Akárhogy is hívják ezt a műsort, végülis ez egy énekversen.
Szakmai zsűrinek kellene szavazni, és kihagyni az egészből a nézőket. Persze akkor miből lenne bevétele a kereskedelmi tv-k nek. Ördögi kör.
2012. okt. 7. 05:53
6/10 anonim válasza:
Vicc!!! Ez az egész műsor egy nagy kamu!
2012. okt. 7. 08:14
7/10 happyday válasza:
Hogy Malek Miki Balek Miki.
2012. okt. 7. 12:03
8/10 anonim válasza:
ja, annak a csakjnak nincs hangja, végig hamis volt, és az előző produkciónál meg elrontotta a szöveget! az oké, hogy egy nagyon kis aranyos stílusa van, de hát inkább menjen el szinésznőnek akkor.
2012. okt. 7. 16:17
9/10 anonim válasza:
Akkor a Dancsó Dórának is be kellett volna jutnia, mert az ő anyja is "celeb".
2012. okt. 7. 22:25
10/10 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy Stone is továbbjutott. Őt is az RTL KLUB hívta fel, hogy induljon az x faktorban, ugyanúgy, mint ahogy Adélt is... Az egész egy színház, itt már tényleg nem az a fontos, hogy kinek milyen a hangja, hanem, hogy ki mennyire eladható és megosztó személyiség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!