X-faktor? Hogy gondolták néhány ember bekerülését?
Nem értem, hogy például Csobot Adél mit keres a ,,legjobbak" között...3 fellépésből 2-őt elrontott, és olyan beképzelt, hogy azt már tanítani kéne...meg van még egy pár ember, akiket nem értek...
Ti mit gondoltok?
Hát Andi szegény még a Megában is volt...:/
Zsűri úgy végzi néha a munkáját, hogy? Hát hogy is? Szarul:D
Igen eléggé!
Szerintem, meg van/volt nekik adva, hogy ki kerülhet be és pl. Adél eléggé pletyka gyanús lány, jó kis hasznot hoz majd az RTL-nek. Ez a véleményem a bekerüléséről!
Igazad van, valószínűleg ez áll a háttérben, a sok lé...
De ahogy az a csaj teszi magát, meg szerintem túl sokat hisz magáról...-.-
Így van meg van adva általábba hogy ki jusson tovább
aki többet hoz a konyhára többen szavaznak,nagyobb vÍzet kavar akit mutathatnak a fókuszban hogy szerelem az x-faktorba
A Flóris az a srác, aki a tesójával indult, a Johannával?
Ő szerintem fantasztikusan jó volt, mikor először hallottam, tutira biztos voltam benne, hogy bejut... és még nagyon jól is néz ki.... őt nagyon sajnáltam... Zámbónál jobb volt... :(
Adélt se értettem... hát csakis a stílusa miatt juthatott idáig...
Igen, a Flóris a Johanna testvére:)
Tényleg elképesztően jók voltak, és mégis mentek...:/
Az igazat megvallva én személyesen ismerem a Szolga Józsit, többször hallottam már énekelni, és nagyon tehetséges ő is, nem értem, hogy miért nem jutott tovább...
Gondolom vele úgy voltak, hogy ,,áh, már van zenekara, meg 2 fonogram díj, akkor minek már?" csak sajnos azt nem nézik, hogy tehetséges. Tényleg nem tudták megemészteni a stílusát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!