Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki ismeri a NANA nevű japán...

Ki ismeri a NANA nevű japán animét? (mangát)?

Figyelt kérdés
szeretitek?miért?mi a véleményetek a sztoriról?ki a kedvencetek?kit utáltok benne?
2009. júl. 20. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Juj én!

Imádom! Szuper! A sztori nagyon jó! Annyira jól van megcsinálva, úgy beletudom élni magam. Voltak olyan részek mikor a bőgés határán voltam.

Hachiko, Nana és Nobu a kedvenceim. A többieket is szeretem. Talán aki nem annyira szimpatikus az Dzsunko és Takumi.

2009. júl. 20. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Imádom a Nanát!!!!!

Nagyon szupi az anime és a manga is! Bár van 1-2 dolog ami nem úgy alakul ahogy én szeretném.

A kedvenceim: Ren, Nobu, Shin, Reira.

Utálom Takumit, mert 1 szemét dög. És igazából mostanában Hachit sem szeretem, mert egy naiv kis nőcske, mindig megbántja Nobut, és mégis hogy szeretheti Takumit, amikor az meg folyton megcsalja???

Az anime még nem jár ott, de Ren meg fog halni, szóval Yazawa Ai-t megutáltam 1 kicsit.

Egyébként nagyon király anime!!!!

2009. júl. 22. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Aha, én nagyon szeretem:D Tök Nana hasonmás vagyokXD Bár először utáltam, és megszállott SP fanságom miatt, Rent különösen rühelltem, aztán sikerült megszeretnem<3

Sajnos az Animaxen olyan szar a szinkron, hogy nem vagyok képes ott megnézni, uho ink japán+magyar felirat.

A filmet is láttam, sokan ócsárolják, de nekem tetszett.

2009. júl. 28. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én IMÁDOM :D a mangát veszem is mindig ha megjelenik az új kötet :D Animét szigorúan magyar szinkron nélkül szeretem csak XD a magyar szinkron GYILKOS, más szavak nincsenek rá :D Komatsu Nana hangjától kikészülök de komolyan :D A kedvenceim: Oosaki Nana, kicsiii Shin(L) :D Ren, Yasu. Nobu :D Sokan :D Hachitól néha a falra mászon...pl amikor oda-vissza szívatja Nobut... Takumin meg nem tudom mit eszik, tök csúnya :( Shoujiról is eléggé negatív véleményem van mióta megcsalta Hachit XD az viszont igaz hogy ez részben Nana hibája is volt...eléggé önző néha :) De a lényeg hogy én imádom a Nanát, animében és mangában is :D Még így utólag annyit hogy az animében a zenéket is nagyon eltalálták :) amikor megszólal az a szívszorító szám egy szomorú jelenetnél :( hát nagyon hatásos :)
2009. aug. 21. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

a kedvencem :))

egy csomószor láttam, de mindig megnézem újra és újra!!

de van mikor tök szomorú leszek tőle...

a japán hachi hangja tök jól el lett találva! úgy birom ahogy felveszi a telefont :)

2010. febr. 27. 20:55
 6/7 anonim válasza:

Áhh qrva jó.nagyon imádom.én teljesen kész vagyok érzelmi részeknél.totál szarul voltam mikor Shouji megcsalta Nanat..A történet nagyon jó,szerelmi és érzéki,szivesen elélnék velük^^

A kedvenceim:Hachi,Nobu,Ren,Nana

Akiket utálok:Takumi,Shoujit szerettem egy darabig, de mikor megcsalta nanát nagyon megutáltam.

2010. márc. 27. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Imádom imádom imádom:DD

Végig bőgtem az egészet^^

Úgy várom már, hogy jöjjön a 2. évad:)

2011. márc. 25. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!