Ki ismeri a NANA nevű japán animét? (mangát)?
Juj én!
Imádom! Szuper! A sztori nagyon jó! Annyira jól van megcsinálva, úgy beletudom élni magam. Voltak olyan részek mikor a bőgés határán voltam.
Hachiko, Nana és Nobu a kedvenceim. A többieket is szeretem. Talán aki nem annyira szimpatikus az Dzsunko és Takumi.
Imádom a Nanát!!!!!
Nagyon szupi az anime és a manga is! Bár van 1-2 dolog ami nem úgy alakul ahogy én szeretném.
A kedvenceim: Ren, Nobu, Shin, Reira.
Utálom Takumit, mert 1 szemét dög. És igazából mostanában Hachit sem szeretem, mert egy naiv kis nőcske, mindig megbántja Nobut, és mégis hogy szeretheti Takumit, amikor az meg folyton megcsalja???
Az anime még nem jár ott, de Ren meg fog halni, szóval Yazawa Ai-t megutáltam 1 kicsit.
Egyébként nagyon király anime!!!!
Aha, én nagyon szeretem:D Tök Nana hasonmás vagyokXD Bár először utáltam, és megszállott SP fanságom miatt, Rent különösen rühelltem, aztán sikerült megszeretnem<3
Sajnos az Animaxen olyan szar a szinkron, hogy nem vagyok képes ott megnézni, uho ink japán+magyar felirat.
A filmet is láttam, sokan ócsárolják, de nekem tetszett.
a kedvencem :))
egy csomószor láttam, de mindig megnézem újra és újra!!
de van mikor tök szomorú leszek tőle...
a japán hachi hangja tök jól el lett találva! úgy birom ahogy felveszi a telefont :)
Áhh qrva jó.nagyon imádom.én teljesen kész vagyok érzelmi részeknél.totál szarul voltam mikor Shouji megcsalta Nanat..A történet nagyon jó,szerelmi és érzéki,szivesen elélnék velük^^
A kedvenceim:Hachi,Nobu,Ren,Nana
Akiket utálok:Takumi,Shoujit szerettem egy darabig, de mikor megcsalta nanát nagyon megutáltam.
Imádom imádom imádom:DD
Végig bőgtem az egészet^^
Úgy várom már, hogy jöjjön a 2. évad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!