Oltyán Attila? Van itt olyan, aki ismeri személyesen? Mennyivel másabb, mint ahogy a műsorban láthattuk?
"bár mindeki tudja, nem ő fogja megnyerni a vetélkedőt."
Ezt azért mondod, mert nem tartod hozzá elég tehetségesnek vagy mert tudjátok, hogy kiesett a mentorok házából?
Nemtudom ,de az egyik videója alá amit már a szerzői jogok miatt töröltek , valamelyik megjegyzése volt ,hogy ő az iskolánk portásan és ,hogy nagy arc a csávó vagy valami ilyesmi :D De egyébként olyan videó is van fent róla amiben a lakásába magyarázza ,hogy miért tűnt olyan elvontnak. Egyébként tényleg rendes jó lelkű embernek tűnik ,én nagyon bírom és sz*pjon hanyatt a kersztes mert inkább azt a csávót juttatta tovább aki majdnem elaludt az "előadás" közbe, csak azért mert ő is román ...
Lehet nincs olyan jó hangja, bár ízlések stb , de legalább nem unatkoztam volna miközben nézem. Az a csávó meg egy 2 lábon járó szürke folt, bár lehet csak az én szemembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!