Miért ennyire bugyuták a tampon és betétreklámok?
Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen nevetségesek, és mindegyik reklám ilyen!2012. júl. 27. 21:03
1/8 Antimod 

válasza:

Minél egyszerűbb egy reklám, annál több emberhez jut el az üzenete.
2/8 anonim 

válasza:

Kicsit drasztikus lenne ha a valóságot tükröznék :)
3/8 anonim 

válasza:

Milyen könnnnnnyűűűű a felhelyezésem....
4/8 A kérdező kommentje:
Na azon az ob reklámon már túlléptem, de rémálmom volt miatta napokig :D
De az új always reklám azzal az idióta zenével, hát istenem.. Valami nagyon durva
2012. júl. 27. 21:17
5/8 anonim 

válasza:

Aki tévézik az benne van a buliban! Egészségedre!
6/8 anonim 

válasza:

Nem tudom, de tényleg nevetséges...
7/8 anonim 

válasza:

Én azt nem értem, minek ezeket reklámozni egyáltalán. Úgyis megveszi az ember, mert kell, a népesség fele (férfiak) meg kb rosszul van a témától, a gyereknek el kell magyarázni, mi is ez és miért...
Az ob reklámtól én is agyérgörcsöt kaptam, olyan idegesítő, és kétpercenként leadták, a többit nem ismerem. XD
8/8 anonim válasza:
Hab a tortán az, hogy amikor a mosdókagylóban csúszkál a tampon nincs kihúzószála, lehet kivarázslással működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!